Fotonoticia

El president de CaixaBank participa en una reunió amb el primer ministre de l’Índia

Jordi Gual explica a Narendra Modi els interessos de CaixaBank a l’Índia.

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Jordi Gual, president de CaixaBank, a la trobada amb el Primer Ministre de l'Índia, Narendra Modi, i un grup de presidents i directius de grans institucions espanyoles.

Jordi Gual, president de CaixaBank, ha participat avui en una reunió amb el primer ministre de l’Índia, Narendra Modi, que durant la seva visita a Espanya ha mantingut una trobada amb un grup de presidents i directius de grans institucions espanyoles.

Jordi Gual ha compartit amb el primer ministre de l’Índia els interessos de CaixaBank al país asiàtic, on l’entitat financera té des del 2011 una oficina de representació a Nova Delhi amb l’objectiu de donar suport a l’activitat de pimes i grans empreses. Aquesta oficina assessora i acompanya les empreses en el procés d’internacionalització, amb la finalitat de millorar la comunicació amb les institucions financeres locals i donar suport als clients indis i espanyols en les qüestions referents al comerç exterior i la inversió.

Cal destacar que el 2016 CaixaBank va signar amb l’State Bank of India (SIB) un acord de col·laboració per enfortir les relacions entre totes dues entitats i convertir el SIB en el soci bancari estratègic de CaixaBank a l’Índia. Aquest acord ha obert diverses àrees de cooperació amb l’objectiu de fomentar el comerç internacional i de donar suport al desenvolupament econòmic del país i la inclusió financera. Amb aquesta mena d’aliances, CaixaBank contribueix a augmentar les oportunitats de negoci entre Espanya i l’Índia impulsant la creació d’ocupació en tots dos països.

 

NOTÍCIES RELACIONADES