Nota de premsa

CaixaBank serà el primer distribuïdor online a Espanya de targetes prepagament de Spotify, Xbox i SonyPlayStation

A través de MoneyToPay, la companyia emissora de prepagament de CaixaBank

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank serà el primer distribuïdor online a Espanya de targetes prepagament de Spotify, Xbox i SonyPlayStation

• L'entitat acorda amb ePay, líder mundial en distribució de productes de prepagament, la venda de targetes a través de Línia Oberta i el web de MoneyToPay.

• És la primera entitat financera a Espanya que entra en la distribució de codis i targetes de contingut de les principals marques mundials de contingut digital.

MoneyToPay, l'entitat especialitzada en diner electrònic i targetes prepagament de "la Caixa", ha assolit un acord amb ePay, distribuïdor líder mundial de productes de prepagament, per a la venda de productes de contingut digital i targetes regal.

L'acord suposa que el Grup "la Caixa" esdevé el primer distribuïdor online de codis electrònics i targetes de continguts de les principals marques mundials. També és la primera entitat financera que aposta per incorporar aquest servei a la seva activitat, que s'inicia amb la posada a la venda de les targetes de Spotify, Xbox i SonyPlayStation.

Els usuaris podran realitzar la compra online d'aquests productes a través de dos canals: la pròpia web de MoneyToPay i el canal de banca online de "la Caixa", Línia Oberta.

Per a MoneyToPay, l'acord amb ePay suposa la diversificació de la gamma de productes cap a targetes de prepagament especialitzades en contingut digital. A més, la col•laboració amb una empresa que està reconeguda com un dels líders internacionals en pagaments electrònics ofereix nombroses sinèrgies per a treballar conjuntament en el desenvolupament del mercat del prepagament a Espanya.

D'altra banda, la distribució de productes de comerç electrònic reforça la vocació d'innovació compartida per tot el Grup "la Caixa". De fet, el 15% de les compres que realitzen els clients de CaixaBank són a través d'Internet. L'entitat financera té 3,15 milions de clients que durant el 2013 han utilitzat el comerç electrònic.

Sobre MoneyToPay

MoneyToPay és la primera entitat de diners electrònic d'Espanya exclusivament dedicada al sector de les targetes de prepagament. MoneyToPay capitalitza la dilatada experiència de "la Caixa" en l'emissió de diner electrònic i és líder indiscutible del mercat, ja que compta amb més d'un milió de targetes emeses, el major nombre de targetes prepagament financeres a Espanya.

L'oferta de MoneyToPay inclou productes per a tots els segments (joves, famílies, persones que volen tenir una targeta per a usos específics com viatges o despeses de la llar, targetes per regalar, etc.).

Entre els segments amb més creixement, destaquen les targetes d'empresa, que s'utilitzen com targeta restaurant, targeta de transport o regal com incentiu per a empleats, entre d'altres aplicacions.

Sobre ePay

La divisió ePay pertany a Euronet Worldwide, un proveïdor i distribuïdor líder global assegurança de pagaments electrònics que cotitza en NASDAQ. La companyia ofereix solucions de processament de pagaments i transaccions amb institucions financeres, minoristes, proveïdors de serveis i els consumidors individuals. Aquests serveis inclouen ATM integral, POST i serveis d' outsourcing de targetes, emissió de targetes i serveis comercials adquisició, solucions de software, la transferència de diners dels consumidors i dels serveis de pagament de factures, i la distribució electrònica de prepagament de telèfon mòbil i altres productes de prepagament.

La xarxa global de pagament d'Euronet és molt àmplia i inclou 17.795 caixers automàtics, aproximadament 68.000 terminals EFT i una creixent xarxa cartera de serveis de targetes de crèdit que són gestionats en 43 països; les solucions de software de targetes, una xarxa de processament de prepagament d'aproximadament 636.000 terminals punt de venda en aproximadament 291.000 localitzacions minoristes en 35 països, i una xarxa de transferència de diners de consumidor a consumidor d' aproximadament 207.000 localitzacions que serveixen 134 països. Amb seu corporativa a Leawood (Kansas, als EUA), i 52 oficines a tot el món, Euronet presta serveis a clients en aproximadament 155 països.

 

NOTÍCIES RELACIONADES