Nota de premsa

CaixaBank renova fins a 2022 com a patrocinador principal de la SD Eibar

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Jon Ander Ulazia, Conseller Delegat de la SD Eibar, i Joakin Zubiria, Director d'Àrea de Negoci de CaixaBank a Guipúscoa, han signat l’acord de renovació que vincula ambdues entitats fins el 2022

• L'entitat financera i el club desenvoluparan una intensa col·laboració en tres àmbits: drets de marca, finances i accions innovadores dirigides als aficionats.

• Joakin Zubiria, Director d'Àrea de Negoci de CaixaBank a Guipúscoa, destaca la importància d'aquest acord amb el qual “pretenem continuar explorant nous camps que ens presenta aquesta aliança”.

• “Seguim units amb una entitat que està tremendament arrelada a Euskadi i amb la qual compartim molts valors”, assenyala Jon Ander Ulazia, Conseller Delegat de la SDEibar.


CaixaBank i l'SD Eibar han signat un nou acord mitjançant el qual l'entitat financera renova la seva condició de patrocinador principal del club fins l'any 2022. L'entitat presidida per Jordi Gual i de la qual Gonzalo Gortázar és el seu conseller delegat ha volgut continuar mostrant el seu suport i compromís amb el club i amb tota la seva afició.

L'acord entre totes dues entitats estableix el patrocini de CaixaBank, gràcies al qual l'entitat financera comptarà amb diverses contraprestacions en concepte de drets exclusius de marca. Aquests drets són vinculants a les diferents instal·lacions esportives del club. El patrocini també inclou paquets d’hospitality per a clients de l'entitat i publicitat en Ipurua, així com en els diferents canals de comunicació de la SD Eibar.

D'altra banda, l'acord renova la relació que es va iniciar en 2017 com el banc de referència per a l'operativa financera del club i manté la col·laboració en altres àmbits comercials, com l'emissió de targetes financeres dissenyades i personalitzades per als simpatitzants de l'equip. Al mateix temps, el renovat compromís permetrà a CaixaBank desenvolupar, activar i coordinar conjuntament innovadores accions dirigides als aficionats.

En l'acte de la signatura de l'acord han estat presents Jon Ander Ulazia, Conseller Delegat de la SD Eibar, i Joakin Zubiria, Director d'Àrea de Negoci de CaixaBank a Guipúscoa. 

Zubiria ha posat de manifest “l'impuls estratègic que suposa per a CaixaBank poder seguir de la mà d'un club com l'SD Eibar, que ha sabut sobreposar-se a tota mena de situacions i mantenir-se any rere any entre els millors, sent un club amb el qual ens sentim molt identificats i amb el qual compartim molts valors”. A més, Zubiria assenyala que “aquest nou acord ens presenta un ampli ventall de possibilitats que ens permetrà continuar explorant nous camps i que beneficiarà directament als seguidors del club”.

Per part seva, Jon Ander Ulazia, Conseller Delegat de la SD Eibar, posa en valor aquest acord i la importància de continuar navegant al costat “d’una entitat de referència i que està tremendament arrelada a Euskadi. I amb la qual compartim tots els nostres valors”. A més, recorda que “amb els temps que corren, tenir aquesta fidelitat i mantenir la possibilitat de continuar creixent junts, per a nosaltres és molt important i estem molt agraïts”.

CaixaBank, el banc dels clubs de futbol

CaixaBank va impulsar en 2011 una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels clubs de futbol. Actualment, l'entitat patrocina a 17 equips de Primera Divisió i 13 de Segona Divisió.

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb la pràctica esportiva, com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat.

A través d'aquesta acció, sota la nomenclatura Family Futbol, CaixaBank avança en la generació de negoci en oferir experiències úniques i avantatges financers exclusius als seus clients en cada territori d'influència de l'entitat. L'objectiu d'aquesta estratègia se centra en incrementar la notorietat de marca, captar i fidelitzar als aficionats per a convertir-los en clients fruit d'iniciatives diferencials, així com a aprofitar noves oportunitats comercials fruit d'accions acordades amb els clubs de futbol patrocinats.

A través del programa Family Futbol, CaixaBank ha comercialitzat 200.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 25.000 nòmines i ha finançat 50.000 abonaments.