Nota de premsa

CaixaBank, reconeguda com l’empresa amb més equips inscrits a l’Oxfam Intermón Trailwalker 2017

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank rep el premi a l'empresa amb més equips inscrits

• En aquesta 7a edició, un total de 68 equips de l’entitat han participat en aquesta marxa solidària.

• Aquest any s’han recaptat més de 728.948,31 euros, dels quals més de 112.300 euros han estat aconseguits pels participants de CaixaBank.

CaixaBank guanya la medalla Premi Convocatòria a l’empresa que més grups ha mobilitzat a la marxa solidària Oxfam Intermón Trailwalker 2017 pels seus 68 equips. Un total de 408 empleats de l’entitat han sortit d’Olot aquest matí per emprendre els 100 quilòmetres d’aquesta prova i aportar el seu gra de sorra en la lluita contra la pobresa i al dret a l’aigua. Aquesta és la tercera vegada que CaixaBank rep aquest reconeixement per part dels organitzadors d’aquesta prova.

L’Oxfam Intermón Trailwalker és una prova solidària amb caràcter anual que se celebra a España des de 2011. El repte de la Trailwalker 2017 és recórrer 100 quilòmetres en menys de 32 hores per la via verda de Girona, entre Olot i Sant Feliu de Guíxols. Cada equip està format per sis caminants, que han d’afrontar junts la totalitat del recorregut, i unes altres dues persones que els assisteixen en un cotxe de recolzament, oferint tot el suport necessari.

Per a poder participar en aquest repte solidari, els equips que s’inscriuen han de recaptar, com a mínim, 1.500 euros que serviran per recolzar els més de 400 projectes que Oxfam té a tot el mon. De moment, s’han recaptat més 728.948,31 euros, dels quals més de 112.300 euros han estat recollits pels participants de CaixaBank. La xifra total seguirà creixent, ja que després de la cursa de Girona tindrà lloc a Euskadi, el 20 de maig, i a Madrid, el 3 i 4 de juny.

La implicació de la resta de la plantilla de CaixaBank, que ha participat en diferents tipus d’activitats solidàries, ha estat clau per assolir els més de 112.300 euros de recaptació aconseguits pels empleats de l’entitat. Com en les edicions anteriors, la participació ha contribuït a fomentar els valors de superació, treball en equip, cohesió i solidaritat. A més, CaixaBank, després de l’èxit aconseguit l’any anterior, ha decidit continuar apostant per la iniciativa paral·lela -anomenada Blue Power- que té com a objectiu mobilitzar el màxim número d’empleats que vulguin animar als seus equips participants durant la marxa solidària. Més de 450 empleats acompanyaran durant tot el cap de setmana als equips per demostrar els seu recolzament i ajut als seus companys.

Els participants de CaixaBank comparteixen la mateixa visió: “Fer aquesta cursa amb els teus companys et permet crear uns vincles molt especials que perduren durant molt de temps. A més, quan estàs corrent i creus que no podràs acabar-la, els tens al costat per donar-te força i recordar-te que això ho fem per un motiu molt especial, ajudar a Oxfam Intermón en els seus projectes. Ningú ens obliga a participar-hi i, per tant, si ho fem, ho hem de fer amb alegria!”. Així mateix, destaquen que “participar en aquesta prova solidaria t’ensenya a superar reptes en un ambient de companyonia, generositat, entrega i, sobretot, solidaritat. Córrer la Trailwalker fa que tots hi sortim guanyant: l’entitat, els empleats i els beneficiaris”.

 

NOTÍCIES RELACIONADES