Nota de premsa

CaixaBank promou la internacionalització de les empreses de la Comunitat Valenciana amb la XII Jornada Porta a l'Exterior

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
CaixaBank promou la internacionalització de les empreses de la Comunitat Valenciana amb la XII Jornada Porta a l'Exterior

• Un total de 45 empreses de la Comunitat Valenciana han participat en sessions d'assessorament personalitzat sobre nous mercats per al seu negoci.

• Les empreses valencianes s'han entrevistat amb els responsables de les oficines de representació de CaixaBank al Marroc, Algèria, Emirats Àrabs, Colòmbia, l'Índia i Turquia i els especialistes en comerç exterior i tresoreria de l'entitat.

CaixaBank ha reunit avui a València 45 empreses de la Comunitat Valenciana interessades a potenciar el seu negoci en l'àmbit internacional a la Jornada Porta a l'Exterior, que s'ha celebrat a l'hotel SH Valencia Palace de València i en la clausura de la qual ha estat present Dino Gosp, director d'Empreses CaixaBank a la Comunitat Valenciana.

Durant tot el matí, els especialistes en comerç exterior de l'entitat financera han assessorat les empreses assistents sobre com internacionalitzar la seva activitat. A més, els han ofert assessorament sobre nous països i mercats als quals dirigir les seves exportacions i com orientar millor els seus projectes internacionals.

Concretament, la jornada ha comptat amb assessorament especialitzat sobre diversos mercats d'Àfrica, Àsia i Amèrica, a través de la presència d'especialistes en comerç exterior i tresoreria de CaixaBank i de responsables de les oficines de representació de l'entitat en aquests països: el Marroc, Colòmbia, Algèria, Turquia, l'Índia i Emirats Àrabs.

Iniciativa per donar suport al sector empresarial

Després de l'èxit i interès suscitats en els últims anys a les empreses de la Comunitat, CaixaBank ha decidit tornar a celebrar a València aquesta jornada d'assessorament en internacionalització de l'empresa. L'entitat ha promogut la iniciativa amb l'objectiu de donar suport al sector empresarial en els seus projectes internacionals, posant al seu servei la seva experiència i coneixement dels mercats per facilitar les seves operacions a l'exterior.

Les empreses participants en aquesta jornada representen principalment als sectors agroalimentari, béns d'equip, electrònica, manufactura, maquinària i textil, entre altres. Aquesta iniciativa completa la proposta de valor de CaixaBank en el seu objectiu d'oferir el màxim assessorament a les empreses que volen diversificar el seu negoci ampliant la seva activitat en mercats internacionals.

CaixaBank dona suport en 127 països

CaixaBank és una de les entitats líders a oferir assessorament per al comerç exterior a les empreses espanyoles, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions dels clients. CaixaBank dona suport en 127 països a través de sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries que, juntament amb els 120 professionals de Comerç Exterior i Tresoreria situats en els centres d'empresa de l'entitat a Espanya, ofereixen el millor assessorament per les operacions de les empreses a l'estranger.

L'entitat ofereix servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores com a les grans corporacions i grups empresarials que afronten projectes internacionals més complexos. A més, CaixaBank ofereix serveis pioners com l'atenció online especialitzada i les sessions in-company organitzades a les mateixes oficines del client i completades amb videoconferències, sent la primera entitat financera a obtenir la certificació de qualitat AENOR per aquest servei.

El banc que trien les empreses

CaixaBank es consolida com una entitat de referència per les empreses amb un model especialitzat que compta amb una xarxa formada per 125 centres CaixaBank Empreses repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen 1.183 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament empresarial.