Nota de premsa

CaixaBank, premiada per la seva aposta pel “coaching” executiu

II Premis AECOP “Cultura de Coaching a l'Empresa”

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank

• El “coaching” directiu contribueix a millorar la col·laboració, l'agilitat i la capacitat d'innovació de tota l'organització.

• L'entitat financera compta amb diferents programes de coaching per acompanyar a directius i pre-directius en el desenvolupament professional.


CaixaBank ha estat guardonada per l'Associació de Coaching Executiu i Organitzatiu (AECOP) en els II Premis AECOP “Cultura de Coaching a l'Empresa” per la seva aplicació del coaching executiu. Aquests premis s'han lliurat en el marc del 9è Congrés Internacional de Coaching Executiu.

El coaching directiu és un procés d'acompanyament dirigit al col·lectiu de directius i pre-directius de l'entitat per facilitar el seu desenvolupament professional. La seva aplicació té clars beneficis per a tota l'organització, ja que contribueix a la millora de la col·laboració, l'agilitat i la capacitat d'innovació de la plantilla. 

Acompanyament directiu i pre-directiu

L'entitat presidida per Jordi Gual i dirigida per Gonzalo Gortázar aplica el coaching com a eina per potenciar la millora competencial, des de la presa de consciència, la responsabilització i l'apoderament dels professionals. Els objectius que s'aconsegueixen amb aquests recursos estan directament vinculats amb el Pla Estratègic 2019-2021.

CaixaBank va iniciar la seva aposta pel coaching l’any 2015 i actualment compta amb diferents programes, en funció de les diverses necessitats: de transició, per facilitar i agilitar l'assumpció d'un rol nou quan un directiu és promocionat o canvia el seu grau de responsabilitat; de progrés, per impulsar el desenvolupament professional en aspectes puntuals de millora o en aquelles situacions de canvi de funcions del pre-directiu; i de millora de la comunicació, per desenvolupar i perfeccionar les habilitats comunicatives que es necessiten en el rol directiu a través del coaching individual.

En totes aquestes modalitats, l'objectiu és dur a terme un acompanyament per facilitar l'adaptació dels directius a les necessitats del seu rol.

Sobre l'Associació de Coaching Executiu i Organitzatiu (AECOP) 

L'Associació de Coaching Executiu i Organitzatiu és una associació professional sense ànim de lucre, que aglutina a professionals i interessats pel Coaching Executiu, és a dir, el que es realitza en l'àmbit professional, empresarial i organitzatiu. És l'única associació espanyola que es dedica de manera exclusiva i especialitzada al coaching d'empresa i organitzacional. 

AECOP té una clara vocació internacional i és la referència del Coaching Executiu-Organitzatiu a Iberoamèrica, per la seva vinculació i impuls a la Federació Iberoamericana de Coaching Executiu (FIACE). A més AECOP promou i estimula la col·laboració i aliances amb entitats en l'àmbit del coaching executiu i corporatiu a Europa i a nivell internacional.

 

NOTÍCIES RELACIONADES