Fotonoticia

CaixaBank participa en el Start Up Day de l'Ambaixada d'Espanya al Marroc

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
D'esquerra a dreta, José Ignacio Pino, "country manager" de CaixaBank al Marroc, i Álvaro López Barceló, director de l'Oficina Econòmica i Comercial a Casablanca de l'Ambaixada d'Espanya

CaixaBank ha participat en el Start Up Day, organitzat per les Oficines Econòmiques i Comercials de l'Ambaixada d'Espanya a Marroc.

La jornada, dedicada a les perspectives de creixement de les start-ups, ha tingut una primera sessió matinal a Casablanca i una segona, a la tarda, organitzada a Rabat. José Ignacio Pino, country manager de CaixaBank al Marroc, ha intervingut en ambdues conferències per explicar les iniciatives que l'entitat financera té per donar suport als emprenedors que volen internacionalitzar el seu negoci.

Així mateix, la jornada ha comptat amb la participació de Martin Jerch, cap de departament de Relacions Financeres i Inversions de l'ICEX i responsable del programa “Rising Start Up 2017”, dedicat a donar suport als emprenedors internacionals interessats a instal•lar-se a Espanya per desenvolupar el seu projecte. “Rising Start Up 2017” ofereix un paquet d'ajudes a les start-ups que consisteix en una oficina gratuïta en incubadores d'empreses de Madrid i Barcelona, una subvenció de 10.000 euros per a les despeses de trasllat de l'empresa, facilitats per a l'obtenció del visat i el permís de residència a Espanya i mentoring.

 

NOTÍCIES RELACIONADES