Nota de premsa

CaixaBank obre un Centre d’Empreses a Tàrrega per atendre als clients de les comarques est de Lleida

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank obre un Centre d’Empreses a Tàrrega per atendre als clients de les comarques est de Lleida

• El nou centre dóna servei a més de 700 empreses de les comarques de les Garrigues, el Pla d’Urgell, la Noguera, la Segarra, l’Urgell, l’Alt Urgell i el Solsonès amb facturació anual superior als 2 milions d’euros.

• El Centre d’Empreses Lleida Est gestiona un volum de negoci superior als 130 milions d’euros.

CaixaBank ha obert un centre d’Empreses a Tàrrega, amb l’objectiu de reforçar el servei que presta als empresaris lleidatans i potenciar la proximitat. El nou centre, que dirigeix Mònica Vidales, disposa d’un equip d’experts en negoci empresarial de 6 persones i dóna servei a més de 700 empreses amb facturació anual superior als 2 milions d’euros de les comarques de les Garrigues, el Pla d’Urgell, la Noguera, la Segarra, l’Urgell, l’Alt Urgell i el Solsonès.

El Centre d’Empreses Lleida Est de CaixaBank, que s’ubica al carrer Sant Pere Claver, 20 de Tàrrega, facilita als clients una atenció especialitzada i de proximitat. Els especialistes ofereixen orientació sobre fórmules de finançament, gestió de tresoreria, serveis i mercats nacionals i internacionals, entre d’altres àmbits de negoci.

El nou centre d’Empreses gestiona un volum de negoci superior als 130 milions d’euros. Entre els seus clients destaquen les empreses dels sectors agroalimentari i serveis, els de major pes a l’economia de les comarques lleidatanes.

La directora del centre, Mònica Vidales, destaca que l’entrada en funcionament del Centre d’Empreses Lleida Est “permetrà respondre de manera més ràpida i eficient a les necessitats que tenen els empresaris lleidatans”.

El de Tàrrega és el segon centre d’empreses de CaixaBank a la província de Lleida després del de Lleida ciutat.

CaixaBank: un model propi per a banca d’empreses

CaixaBank disposa avui d’una de les majors quotes de penetració en el sector d’empreses a nivell de l’Estat: el 45% de les empreses espanyoles són clients de l’entitat financera segons FRS.

El model de servei per a banca d’empreses de CaixaBank es basa en la relació a llarg termini amb els clients a través d’un servei especialitzat, que ha permès reforçar el negoci i augmentar les quotes de mercat en factoring, confirming i comerç exterior.

CaixaBank és una de les entitats líders en oferir assessorament en comerç exterior, aportant solucions financeres que facilitin les exportacions i importacions dels clients. A més, disposa d’un equip de banca internacional i una xarxa d’oficines de representació a Paris, Milà, Francfort, Pekín, Shanghai, Dubái, New Delhi, Istambul, Singapur, El Caire, Santiago de Chile, Bogotá, Nova York, Johannesburgo, Argelia, Sao Paulo i Lima. L’entitat també disposa d’oficines operatives a Londres, Varsòvia, Casablanca i Tánger.

En total, la xarxa exterior de CaixaBank ofereix cobertura en més de 50 països. També disposa d’acords amb més de 2.500 bancs internacionals que permeten donar servei a les empreses a qualsevol país.

 

NOTÍCIES RELACIONADES