Nota de premsa

CaixaBank oferirà productes i serveis específics al col•lectiu de pediatres de l'Associació Espanyola de Pediatria

L'acord beneficiarà als 14.000 pediatres vinculats a l’AEP

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank en el territori

• Aquest acord s'ha dut a terme a través del departament de Col•lectius de Valor i Filantropia de CaixaBank, que s'encarrega de buscar potencials clients als quals facilitar avantatges financers enfocats a les seves necessitats.

• El conveni està pensat especialment per al segment de Banca Privada i Banca Premier, i ofereix una proposta de valor afegit que respon a les necessitats transaccionals, de finançament i gestió de patrimoni d'aquests clients.

CaixaBank i l'Associació Espanyola de Pediatria han signat un acord de col·laboració a través del qual l'entitat financera oferirà als 14.000 metges pediatres de l’AEP una oferta de productes i serveis financers amb condicions especials. Aquesta aliança té com a objectiu assessorar i oferir productes i serveis específics adaptats a les necessitats d’aquest col·lectiu.

Aquest acord, impulsat pel departament de Col·lectius de Valor i Filantropia de CaixaBank, està enfocat especialment al segment de Banca Privada i Banca Premier, i ofereix una proposta de valor afegit que respon a les necessitats transaccionals, de finançament i gestió de patrimoni d'aquests clients.

Des de la creació del departament de Col·lectius de Valor i Filantropia en CaixaBank, que s'encarrega de buscar potencials clients per a aquest tipus d'operacions, ja s'han signat 195 acords amb diverses entitats.

Sobre CaixaBank

CaixaBank és l’entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars del 29%. El banc presidit per Jordi Gual, i del qual Gonzalo Gortázar és conseller delegat, té prop de 16 milions de clients al mercat ibèric i 5.176 oficines, la xarxa comercial més gran de la península.

CaixaBank ha estat escollit com a millor banc d’Espanya per algunes de les publicacions internacionals especialitzades més prestigioses. De fet, l’entitat ha estat escollida com a Banc de l'Any 2018 a Espanya (Bank of The Year in Spain 2018) per la revista britànica The Banker, del Grup Financial Times, i millor banc a Espanya (Best Bank in Spain 2018) per la revista nord-americana Global Finance. Euromoney també ha premiat a CaixaBank, per quarta vegada consecutiva, com a millor entitat de banca privada a Espanya del 2018 i ha escollit a l’entitat, per primera vegada, com el Millor Banc Digital de l’Europa Occidental.

Considerat com un dels bancs més sostenibles del món, CaixaBank està inclòs al Dow Jones Sustainability Index i forma part de l’ A-List de CDP, la llista que distingeix a les empreses líders a la lluita contra el canvi climàtic.

Sobre l’Asociació Espanyola de Pediatría

L'Associació Espanyola de Pediatria és una societat científica que representa a 14.000 pediatres que treballen tant en l'àmbit hospitalari com d'atenció primària. Està integrada per totes les societats científiques de pediatria regionals i les societats de pediatria de les diferents especialitats o àrees de capacitació específiques. El principal objectiu de l'associació és vetllar per l'adequada atenció sanitària, fomentar el desenvolupament de l'especialitat, tant en els seus aspectes assistencials com en els docents i de recerca, a més d'assessorar a totes aquelles institucions competents en assumptes que puguin afectar o afectin a la salut, desenvolupament i integritat del nen i de l'adolescent.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES