Nota de premsa

CaixaBank i el Gimnàstic de Tarragona, SAD presenten la Visa Nàstic, la targeta financera oficial del club

CaixaBank és soci financer i patrocinador oficial del club grana

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank i el Gimnàstic de Tarragona presenten la Visa Nàstic, la targeta financera oficial del club

• CaixaBank, soci financer i patrocinador del Nàstic, ha signat un acord amb el club per a emetre una targeta de dèbit i crèdit per a tots els socis i aficionats.

• La targeta es pot sol·licitar a qualsevol de les oficines de CaixaBank.

El Gimnàstic de Tarragona i CaixaBank han presentat la nova targeta Visa Nàstic, la targeta financera oficial del club que permet accedir als socis i afeccionats del Nàstic a beneficis i avantatges dissenyats exclusivament per a ells. La targeta, que s'emet en les modalitats Visa Clàssic, Visa Electron i Visa Platinum, disposa de la tecnologia contactless i del servei gratuït CaixaProtect, que protegeix al client de qualsevol ús no autoritzat. Els socis i simpatitzants tarragonins podran gaudir de tots els avantatges del programa Estavella de fidelització, amb l'explica nòmina sense comissions, eines per gestionar l'economia domèstica com “Les meves finances”, el servei d'Alertes-Nòmina en el mòbil o descomptes per a compres diàries.

L'acord ha estat subscrit pel director general del Nàstic de Tarragona, Lluís Fàbregas, i el director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Tarragona, Eduard Gené a les noves instal·lacions del club. En l'acte de signatura, Eduard Gené ha subratllat que la targeta és una nova mostra de la vinculació de l'entitat financera amb el club tarragoní. El director general del Nàstic, per la seva banda, ha destacat la presència de la marca Nàstic en un element financer d'ús molt freqüent, a més del benefici que aporta al client amb uns avantatges únics.

Tant les targetes contactless com els wearables són tan segures com les targetes tradicionals amb xip EMV. A més, tots els mitjans de pagament de l'entitat disposen del servei gratuït CaixaBank Protect, que protegeix al client de qualsevol ús no autoritzat.

Així mateix, els clients de targetes de CaixaBank poden disposar d'una aplicació mòbil gratuïta, CaixaBank Pay, amb la qual poden gestionar la seva targeta, veure els moviments realitzats, fraccionar els pagaments o fins i tot activar-la o bloquejar-la en cas de pèrdua. Igualment, CaixaBank Pay permet fer pagaments mòbils als clients amb mòbils de sistema Android amb NFC.

La targeta del Nàstic, que està personalitzada amb la imatge del club, es pot sol·licitar en qualsevol oficina de CaixaBank.

CaixaBank, patrocinador i soci financer del Nàstic de Tarragona, ha col·laborat activament en la campanya d'abonaments del club amb l'objectiu de contribuir a augmentar el nombre de socis durant aquesta temporada.

CaixaBank, líder en banca digital i innovació

CaixaBank és la primera entitat en banca electrònica a Espanya, amb més de 15 milions de targetes emeses de totes les modalitats i prop de 10.000 caixers, la xarxa més extensa del país.

L’entitat també lidera el desenvolupament dels nous canals de servei al client com la banca online, amb 5,3 milions de clients actius a Línia Oberta, i la banca mòbil, amb més de 3,7 milions d’usuaris a Espanya.

 

NOTÍCIES RELACIONADES