Nota de premsa

CaixaBank es converteix en patrocinador principal Mitja Marató Ciutat de Terol

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
D'esquerra a dreta; la directora territorial de CaixaBank a Aragó i La Rioja, Cristina González i L'Emma Buj, l'alcaldessa de Teruel

• Més de 7.000 corredors van participar en passades edicions, en una carrera assentada i amb una llarga trajectòria a la ciutat que comptarà, per primera vegada, amb el suport de CaixaBank.

• Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb la pràctica esportiva, com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat.

La XVI edició de la Mitja Marató de Terol comptarà, per primer any, amb el patrocini de CaixaBank. L'alcaldessa de Terol, Emma Buj, i la directora territorial de CaixaBank a l’Aragó i La Rioja, Cristina González, han subscrit aquest matí l'acord en virtut del qual l'entitat financera es converteix en patrocinadora principal de la prova, una de les més representatives i amb més història de la ciutat.

Mitjançant aquest acord de patrocini, l'entitat financera presidida per Jordi Gual i el conseller de la qual és Gonzalo Gortázar, fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat. Per aquest motiu, l'entitat financera manté la seva aposta per les proves populars atlètiques més representatives a nivell nacional amb les quals comparteix valors com l'esforç, l'esperit de superació, la perseverança i el treball en equip. Runners de CaixaBank, col·lectiu d'empleats que porten a tot el territori els valors inherents a l'esport que també formen part de la cultura de CaixaBank, també participaran en aquesta prova que es desenvoluparà al setembre. 

La Mitja Marató CaixaBank Ciutat de Terol, nova denominació a partir d'aquesta edició, és un clar exemple de com aconseguir un repte mitjançant el treball i esforç realitzat durant setmanes, la dedicació i també la motivació. La Mitja Marató CaixaBank Ciutat de Terol tindrà lloc el proper 22 de setembre a les 18:00 hores, amb sortida i meta a la Plaça del Torico i amb un recorregut íntegrament urbà que discorrerà pels principals carrers de la ciutat.

La prova comptarà com en anys anteriors amb la distancia 7k i amb classificació per parelles en aquesta mateixa distància. 

Cristina González, directora territorial de CaixaBank a l’Aragó i La Rioja ha indicat que CaixaBank, en la seva estratègia de patrocini local per generar notorietat al territori d'influència, ha col·laborat amb les principals proves esportives que se celebren a l’Aragó i La Rioja, tant professionals com amateurs, traslladant els valors de l'esport a tots els racons del país. 

El més important per a nosaltres, ha continuat González, és estar amb els terolencs i tots els aragonesos, reafirmant el compromís de tots els professionals de CaixaBank, tant en la nostra vocació de servei als clients com en la contribució al desenvolupament i al benestar social de la Comunitat. Ja sigui a través d'esdeveniments socials, culturals o esportius. I en aquesta prova de referència, no podíem faltar.

CaixaBank i el running com a eix vertebrador dels valors saludables

A través del patrocini, CaixaBank fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat. Per aquest motiu, l'entitat financera manté la seva aposta per les proves populars atlètiques més representatives a nivell nacional amb les quals comparteix valors com l'esforç, l'esperit de superació, la perseverança i el treball en equip.

L'entitat ha patrocinat 36 carreres populars a Espanya, sempre en col·laboració amb el territori d'influència. Mitjançant el suport a aquestes carreres populars, CaixaBank també genera entre els seus empleats un orgull de pertinença i el foment d'uns hàbits saludables als quals ja s'han adscrit més d'11.000 empleats.

Al mateix temps, aquesta implicació amb l'esport de l'entitat s'ha materialitzat en la formació d'un gran nombre d'equips interns de #runnersCaixaBank. Aquests equips de #runnersCaixaBank porten a tot el territori els valors inherents a l'esport que també formen part de la cultura de CaixaBank.