Nota de premsa

CaixaBank, en la seva aposta per fer costat a l'ecosistema emprenedor, participa en el València Digital Summit

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
DayOne.

• En el marc de la trobada, es presentarà la nova edició dels Premis EmprènXXI, els guardons de referència per a start-ups d’Espanya i Portugal.

• Així mateix, l’entitat organitza una sèrie d’activitats i sessions de contingut relacionat amb l’àmbit de l’emprenedoria.

• DayOne, la divisió especialitzada de CaixaBank en empreses tecnològiques i els seus inversors, oferirà assessorament personalitzat amb un estand propi.

 

Com a part del seu compromís amb l'ecosistema emprenedor, CaixaBank serà present al València Digital Summit, punt de trobada anual a la ciutat llevantina entre emprenedors, start-ups, corporacions i inversors, que posa el focus en la tecnologia i la innovació.

L'entitat financera participarà en l'esdeveniment, que tindrà lloc entre el 24 i el 26 d'octubre, amb una proposta d'activitats i taules rodones. A través de DayOne, la seva divisió especialitzada en empreses tecnològiques i els seus inversors, oferirà assessorament personalitzat en un estand propi i comptarà amb dos taulells específics per start-ups.

Nova edició dels Premis EmprènXXI

En el marc d'aquesta trobada per a emprenedors, els pilars temàtics dels quals seran la innovació, el creixement, la transformació i la sostenibilitat, l'entitat presentarà la 16a edició dels Premis EmprènXXI, uns guardons cootorgats pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, a través de ENISA, que tenen l'objectiu de contribuir al desenvolupament de joves empreses innovadores amb alt potencial de creixement.

En concret, la iniciativa s’adreça a companyies de base tecnològica amb seu a Espanya o Portugal amb menys de tres anys d'activitat. La convocatòria compta amb dues categories, una destinada a premiar a les empreses de nova creació amb major impacte en el seu territori, i una altra que reconeixerà a les organitzacions que ofereixin les millors solucions a alguns dels reptes actuals per a l'entitat i per a la societat en general.

El llançament de la nova edició dels premis tindrà lloc dimecres 26 d'octubre de 12.50 h a 13.15h i es complementarà amb la taula rodona “The journey to growth and escalability. A personal story from EntrepreneurXXI founders”, amb la participació de Lucía Iborra, CEO de Visualnacert; Kilian Zaragozá, CEO de Naria, i Andreu Climent, CEO de Corify, moderada per Enrique Valero, director de DayOne València.

Altres activitats per a l'ecosistema emprenedor

Addicionalment, en el marc del València Digital Summit, l'entitat també organitza altres activitats, com una visita guiada al Caixaforum València i un cocktail networking per a partners del València Digital Summit.

Dimarts 25 d'octubre, de 16h a 18h, tindrà lloc l’Investors Day EmprènXXI, que se celebrarà en un format híbrid en l'àgora DayOne, situat en el centre ‘all in one’ a València (carrer dels Barques, 2). Es tracta d'una jornada on mantindran contacte amb inversors i empreses amb interès de col·laborar amb l'ecosistema emprenedor.

Nous centres DayOne a Saragossa, Màlaga i Bilbao

En una clara aposta per l'acompanyament a start-ups i scale-ups, CaixaBank ha obert durant 2022 tres nous centres DayOne a Saragossa, Màlaga i Bilbao, que se sumen als situats a Barcelona, Madrid i València.

Com a divisió especialitzada en acompanyar a empreses de tecnologia i innovació i els seus inversors, DayOne ofereix suport als emprenedors en totes les fases del seu negoci, des de la seva etapa de creixement i cerca de finançament, fins a la seva consolidació. En aquest sentit, els centres DayOne estan concebuts com hubs per a la trobada del talent i del capital. En ells, l'entitat ofereix als seus clients productes i serveis innovadors adequats a aquest col·lectiu i impulsa trobades de petit format, connectant de manera periòdica als seus clients amb partners estratègics.