No mostrar més aquest missatge

Nota de premsa

CaixaBank crea els Premis Filantropia per posar en valor els projectes dels seus clients de banca privada

Es convocaran anualment i premiaran el millor projecte i la millor trajectòria

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Premis Filantropia CaixaBank 2018

• En el marc del seu “Projecte de Valor Social”, l'objectiu de l'entitat és reconèixer el compromís amb la societat de persones, entitats o fundacions en l'àmbit de la filantropia i el mecenatge.

• Els guardonats han estat la Fundación Térvalis, com a premi al millor projecte per la seva tasca amb els Centres Especials d'Ocupació que promouen la integració sociolaboral; i la Fundación Juan Perán - Pikolinos, com a premi a millor trajectòria en l'àmbit de la filantropia.

• CaixaBank ha estat triada el 2018 com a millor entitat de banca privada per quart any consecutiu per Euromoney, i destacada com a “Millor Banca Privada en Assessorament en Filantropia i Inversió Socialment Responsable (ISR)”

CaixaBank ha organitzat a València la primera edició dels Premis Filantropia. Amb l'objectiu de destacar l'activitat filantròpica dels seus clients de banca privada, CaixaBank ha decidit organitzar una trobada anual per premiar les millors iniciatives en l'àmbit de la filantropia i el mecenatge amb impacte directe en la societat.

Jordi Casajoana, director de col·lectius de valor i filantropia de Banca Privada, ha estat l'encarregat de presentar la jornada, que ha tingut lloc a la seu social de l'entitat a València. A l'acte s'han explicat els tres projectes finalistes de cada categoria, seleccionats d'entre les 29 candidatures presentades en aquesta edició.

Els guardonats han estat la Fundación Térvalis, com a premi al millor projecte per la seva tasca amb els Centres Especials d'Ocupació que promouen la integració sociolaboral de col·lectius en risc d'exclusió social i a la Fundación Juan Perán - Pikolinos, com a premi a millor trajectòria en l'àmbit de la filantropia per la seva dilatada experiència en aquests àmbits, exemple d'un permanent compromís amb la societat.

Els projectes finalistes i els guanyadors han rebut els guardons reconeguts pel jurat, format per Ana Benavides, directora general de la Fundación Lealtad; Silverio Agea, director general de l'Asociación Española de Fundaciones; Marc Simón, sotsdirector general de Fundació Bancària “la Caixa”; Victor Allende, director executiu de Banca Privada i Banca Premier; i Maria Luisa Martínez Gistau, directora executiva de comunicació externa, relacions institucionals, marca i RSC a CaixaBank.

Coneixement expert, vehicles d'inversió i formació i esdeveniments

Aquests premis s'emmarquen dins el “Projecte de Valor Social” de CaixaBank Banca Privada, que ajuda els clients a identificar el seu propi projecte filantròpic i trobar la forma més eficient de fer-ho realitat, amb resultats concrets i mesurables.

El “Projecte de Valor Social” s'ha dissenyat amb una metodologia que permet aplicar a la filantropia els mateixos criteris i principis amb els quals es regeixen la resta de les inversions patrimonials. D'aquesta manera, tot projecte filantròpic inclòs en el programa ha d'incorporar la definició d'uns objectius concrets, un seguiment periòdic i un mesurament de l'impacte aconseguit.

La tipologia de productes i serveis filantròpics que es posen a la disposició dels clients van des de productes d'Inversió Socialment Responsable a la col·laboració amb els projectes impulsats i gestionats per l'Obra Social “la Caixa”. Així mateix, CaixaBank Banca Privada ofereix als seus clients accés a formació i a esdeveniments per millorar la seva formació sobre els àmbits del seu interès.

CaixaBank Banca Privada, referència en el sector

CaixaBank Banca Privada, el servei especialitzat de CaixaBank per a alts patrimonis, compta actualment amb 58.500 clients. A 31 de desembre de 2017, gestionava un total de 63.200 milions d'euros en actius.

L'entitat ha estat reconeguda durant els quatre últims anys com a Millor Banca Privada a Espanya, segons la revista Euromoney, a partir de les enquestes realitzades a entitats de tot el món, gestors d'alts patrimonis i family offices, els quals identifiquen les que consideren millors entitats de banca privada.

El lideratge de CaixaBank Banca Privada es basa en una forma única d'entendre l'assessorament, feta realitat per un equip compromès amb àmplia trajectòria en Banca Privada i especialitzat en assessorament financer. Actualment, l'equip està format per 560 gestors.