Fotonoticia

CaixaBank Consumer Finance, premiada pel seu programa de formació amb videojocs

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
D’esquerra a dreta: Pol Duran, responsable de Desenvolupament i Talent de CaixaBank Consumer Finance; Laura Lluhen, directora de Recursos Humans; Xavi López, director de Negoci Comerços; Consol Sancho, Business Development Manager de Gamelearn; Peter Mugliston, director de Negoci Automoció, i Jordi Maymó, director general de CaixaBank Consumer Finance.

CaixaBank Consumer Finance (CCF) ha rebut el Premi a l'Excel·lència en Capital Humà lliurat per Brandon Hall Group a la categoria de millor ús de jocs i simuladors per a l'aprenentatge.

L'entitat ha implantat durant dos anys entre més de 160 empleats el programa integral de formació “Impulso” per desenvolupar les habilitats de negociació, influència i eficiència comercial a través de la gamificació. Aquest programa està dividit en dues parts: la primera se centra en la influència comercial i la segona en tècniques d'eficiència comercial. La primera part d'aquest programa és la que ha rebut el guardó, que ha premiat el simulador Navieros, desenvolupat per l'empresa Gamelearn.

Navieros és un serious game que ha traslladat als empleats a la Venècia del Renaixement, on han hagut d'enfrontar-se a sis negociacions per convertir-se en el millor mercader. Gràcies a aquest programa, els empleats de CaixaBank Consumer Finance han pogut practicar habilitats comercials com la negociació, la resolució de conflictes, l'orientació a resultats o la presa de decisions.

Experiència d'aprenentatge real

Tal i com indiquen els responsables del projecte, "utilitzar un simulador permet una experiència d'aprenentatge real i intensa i potencia la interacció amb els continguts pedagògics, millora les taxes de retenció de coneixements i facilita la pràctica i l'aprenentatge experiencial".

L'objectiu d'aquest programa és millorar els resultats de negoci de l'organització, impulsant un canvi d'hàbits i la implementació de noves tècniques efectives de venda a través d'una formació centrada en habilitats de negociació, impacte i influència comercial.

CaixaBank Consumer Finance ha apostat per la gamificació com a eina per incidir en la motivació i implicació dels seus empleats. Aquest guardó és un reconeixement a l'entitat per la seva aposta per la innovació, les noves tecnologies, la transformació digital i el desenvolupament de capital humà.

El programa de formació Impulso ha estat una de les palanques del pla estratègic comercial que ha permès a CaixaBank Consumer Finance obtenir un increment substancial en la captació de nous acords, així com millorar en els compromisos de negoci dels acords actuals, obtenint un creixement de nou negoci del 29% l’any 2016 i un 32% l’any 2017, molt per sobre del creixement del mercat. *

 

*creixement de mercat d’aproximadament el 13% l’any 2017 segons dades d’ASNEF a setembre 2017.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES