Nota de premsa

Antonio Banderas presenta el seu nou projecte cultural davant clients de CaixaBank a Barcelona

CaixaBank, soci i patrocinador principal del Teatre Soho CaixaBank a Màlaga

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Antonio Banderas presentant el projecte Teatro Soho CaixaBank al centre imaginCafè de Barcelona

• L'actor malagueny ha dut a terme una trobada amb 200 clients de l'entitat financera a l’imaginCafè, local dedicat a l'oci, innovació i cultura situat al centre de Barcelona, per explicar el projecte del nou Teatre Soho CaixaBank de Màlaga.

• Amb aquest acord CaixaBank reafirma la seva aposta per la cultura, posicionant-se com un referent de modernitat i avantguarda cultural en el qual l'entitat prepararà un paquet d'avantatges exclusius per als seus clients.

Antonio Banderas va acudir ahir nit al centre imaginCafè, antiga seu de CaixaBank al centre de Barcelona que acull un centre cultural de l'entitat bancària dedicat a la generació millennial, per explicar el nou projecte cultural Teatre Soho CaixaBank, que obrirà pròximament les seves portes a Màlaga.

Més de 200 clients de l'entitat van presenciar la jornada en la qual l'actor malagueny va explicar els detalls del projecte, al qual CaixaBank s'ha incorporat com a patrocinador principal i soci.

Antonio Banderas, promotor, impulsor i creador de la idea, va manifestar la importància de comptar amb CaixaBank en aquest nou espai de referència cultural. “Es tracta d'una entitat que ha apostat decididament per Màlaga i per tots els projectes culturals que cobren vida a la nostra ciutat. Des del Museu Picasso, fins al Museu Carmen Thyssen, Museu Rus, Pompidou, Casa Natal de Picasso, Teatre Cervantes, el Festival de Cinema en Espanyol, entre moltes altres iniciatives”, va declarar l'actor.

El nou Teatre Soho CaixaBank comptarà amb una sala amb capacitat per a 900 espectadors i serà un espai de prestigi, de grans autors i amb la vocació inequívoca d'atreure el gran públic nacional i internacional.

CaixaBank, referent cultural

L'aposta de CaixaBank pel projecte d'Antonio Banderas transcendeix l'àmbit teatral per convertir-se en un motor cultural. Segons l'actor espanyol, aquest projecte neix amb l'objectiu de “consolidar i eixamplar l'oferta artística de Màlaga amb un espai cultural propi”.

Juan Antonio Alcaraz, director general de CaixaBank, va estar present en la jornada i va posar en valor el compromís adquirit. “Amb aquest acord CaixaBank reafirma la seva aposta per la cultura, i més concretament amb el teatre, posicionant-se com un referent de modernitat i avantguarda cultural a través d'una programació actual i de qualitat”, va afirmar el directiu de CaixaBank.

A més, l'entitat prepararà un paquet d'avantatges exclusius per als seus clients amb l'objectiu de reinvertir els seus beneficis per divulgar la cultura i fomentar el consum de productes de qualitat amb interès social. Aquests avantatges es concentraran en descomptes per a espectacles, prevendes especials o altres promocions vinculades.