Nota de premsa

CaixaBank, escollida millor entitat de Banca Privada d'Europa per la seva aplicació de la tecnologia

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
CaixaBank Banca Privada

• PWM, publicació del Grup Financial Times especialitzada en banca privada, ha premiat l'aplicació de la tecnologia de CaixaBank en el seu model de Banca Privada.

• Aquest guardó se suma al premi concedit per la revista britànica Euromoney com a millor entitat de Banca Privada a Espanya 2018, i al de Best Bank in Spain 2018, que li ha atorgat aquest any la revista nord-americana Global Finance.

• El negoci de Banca Privada de CaixaBank compta amb 58.491 clients i 63.203 milions d'euros en actius sota gestió.

CaixaBank ha estat escollida com a millor entitat de Banca Privada d'Europa per la seva aplicació de la tecnologia "Best Private Bank for use of technology (Europe)" pel medi especialitzat Professional Wealth Management (PWM), del Grup Financial Times. El premi és el resultat de la valoració d'analistes, investigadors i periodistes del mitjà especialitzat PWM.

L'entitat, presidida per Jordi Gual i el conseller delegat és Gonzalo Gortázar, compta en la seva activitat de banca privada, orientada a persones amb més de 500.000 euros de patrimoni, amb 58.491 clients, 560 gestors i 63.203 milions d'euros en actius sota gestió.

L'aplicació de la tecnologia en el segment de Banca Privada de CaixaBank ha contribuït a reforçar la comunicació entre gestors i clients a través de serveis innovadors com "el Mur", o una solució integral de mobilitat que permet als gestors desplaçar-se a qualsevol lloc amb la capacitat d'assessorament i total funcionalitat digital a través del seu Smart PC. Aquestes innovacions se sumen al model de planificació financera TIME, que combina l'assessorament personalitzat amb la digitalització.

El director executiu de CaixaBank Banca Privada i Banca Premier, Víctor Allende, s'ha mostrat agraït pel guardó i ha assenyalat que "CaixaBank és líder en innovació tecnològica i això resulta clau per al negoci de Banca Privada. En el nostre cas, oferim als nostres clients un assessorament personalitzat i multicanal que hem pogut dissenyar gràcies a la implementació de la tecnologia. Amb el nostre servei, el client decideix com i on rebre qualsevol tipus d'assessorament financer ".

Professional Wealth Management (PWM)

PWM és una publicació britànica del Grup Financial Times amb seu a Londres, fundada el 2001 i especialitzada en l'anàlisi d'estratègies de creixement dels bancs privats internacionals europeus, i de les institucions financeres regionals on operen.

Reconeixements internacionals a CaixaBank

CaixaBank és l'entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars com a entitat principal del 26,7%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric i 5.318 oficines, la major xarxa comercial de la península.

CaixaBank ha estat escollit com a millor banc a Espanya per algunes de les publicacions internacionals especialitzades més prestigioses. De fet, l'entitat ha estat premiada com a Millor Banc a Espanya (Best Bank in Spain 2018) per la revista novaiorquesa Global Finance i la britànica Euromoney (Best Bank in Spain 2017), entre d'altres. Així mateix, Euromoney també ha premiat a CaixaBank, per quart any consecutiu, com a millor entitat de banca privada a Espanya el 2018.

 

NOTÍCIES RELACIONADES