Nota de premsa

CaixaBank renova la seva col·laboració amb la Trobada Empresarial al Pirineu 2017

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Vicens Voltes, president de la Trobada Empresarial al Pirineu, i Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya, en la signatura de l’acord de col·laboració

El president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Vicens Voltes i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana signen l’acord, que reafirma el compromís de l’entitat financera amb la Trobada

La Trobada Empresarial al Pirineu i CaixaBank han renovat l’acord de col·laboració pel qual l’entitat financera dóna suport a les activitats que es duran a terme en el marc de la trobada 2017, que es celebrarà durant els dies 15 i 16 de juny a la Seu d’Urgell.

En els seus 28 anys d’història, la Trobada Empresarial al Pirineu s’ha consolidat com un fòrum de debat de la realitat empresarial a Catalunya i a Espanya i dels reptes que planteja l’economia de cara al futur. A través de taules rodones d’experiències d’èxit, conferències d’economia i finances, estratègia empresarial i valors i una aposta per la visibilitat empresarial lleidatana, la Trobada Empresarial al Pirineu s’ha convertit en un esdeveniment de referència en l’empresariat català.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha senyalat que l’acord de col·laboració amb la Trobada Empresarial Pirineu és “una mostra del compromís de l’entitat financera amb les empreses del territori i un fòrum de debat imprescindible per a l’empresariat i els agents econòmics lleidatans”.

El president de l’Associació Trobada Empresarial al Pirineu, Vicens Voltes, per la seva banda, ha destacat que “l’interès de les Trobades per al sector empresarial tant pel contingut de les ponències com per l’espai de networking que ofereix als participants”.

Dos centres especialitzats per a les empreses de Lleida

CaixaBank va crear el 2008 un servei especialitzat des del qual dóna resposta a les necessitats de les empreses. A les Terres de Lleida l’entitat disposa de dos centres d’empresa: el de Lleida ciutat, que dirigeix Emili Castan, format per un equip de 16 especialistes i el centre d’empreses Lleida Est, ubicat a Tàrrega i sota la direcció de Mònica Vidales, que disposa d’un equip de 6 especialistes, un dels quals es troba a la Seu d’Urgell. L’entitat té a més 10 gestors especialitzats que atenen les empreses que facturen fins a 2 milions d’euros des de les oficines de Lleida ciutat, la Seu d’Urgell, Torrefarrera, Tàrrega, Mollerussa, Solsona, Vielha i Balaguer.

Així mateix, CaixaBank ha iniciat un nou model de relació amb els clients comerços, autònoms, professionals i microempreses, amb l’objectiu d’estar més a prop del seu dia a dia. El programa CaixaNegocis planteja un nou model de relació, basat en la proximitat i la innovació, pel qual 2.600 gestors de l’entitat d’arreu de l’Estat es desplacen al negoci dels clients, equipats amb tablets i smartphones, per assessorar i facilitar la gestió financera de la seva empresa des del propi terminal del gestor. CaixaBank disposa de 13 gestors de negocis a les Terres de Ponent.

 

NOTÍCIES RELACIONADES