Nota de premsa

CaixaBank patrocina una jornada a Melide sobre el futur de la PAC i de l’agro gallec

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts

L'entitat col·labora en aquesta jornada a través d’AgroBank, la seva línia de negoci especialitzada en serveis agraris.

AgroBank compta amb dues oficines en aquesta zona, localitzades a Melide i Arzúa

CaixaBank col·labora amb l'Associació Agrària de Galícia en l'organització d'una jornada que tindrà lloc demà a Melide, en el transcurs de la qual s'analitzarà el futur de la PAC i d'algunes de les àrees d'activitat agrària que destaquen en aquesta comarca com són l'aprofitament forestal i el làctic.

La jornada començarà a les 12:00 hores a l'Hotel Carlos 96, de Melide. El seu programa inclou ponències i taules de debat que, en horari de matí, se centraran en les ajudes d’Agader per a projectes en el rural en el marc del nou programa LEADER 2014-2020 i en les línies d'ajuda en l'àmbit forestal de la Xunta de Galícia. La sessió de la tarda analitzarà l'horitzó de la PAC a partir del 2020 i, tancant la jornada, s'organitzarà una taula rodona en la qual càrrecs de les administracions estatal i autonòmica debatran juntament amb agents del sector sobre el futur del sector làctic.

AgroBank, la línia de negoci per al sector agrari

CaixaBank disposa d'una xarxa d'oficines especialitzades en serveis agraris amb l'objectiu de facilitar a agricultors, ramaders i cooperativistes l'accés a productes i serveis financers ajustats a la seva demanda. Aquestes oficines, agrupades sota la marca AgroBank, es localitzen en nuclis de població en els quals predomina l'activitat agrària. En aquesta àrea, AgroBank disposa d'oficines a Melide i Arzúa.

Aquestes oficines compten amb professionals amb un alt coneixement dels sectors més destacats d'aquesta zona com el làctic i el càrnic. D'aquesta manera, disposen d'una oferta adaptada a la demanda d'aquests clients als quals els ofereixen un servei financer útil i d'alt valor. Així mateix, els equips estan dotats amb tablets i smartphones, la qual cosa els permet realitzar l'assessorament i la contractació de productes des de les pròpies explotacions agràries.

 

NOTÍCIES RELACIONADES