Nota de premsa

CaixaBank llança un complet paquet de solucions per a la llar, tant de finançament per a la compra i millora de l'habitatge com per a la seva protecció

‘MyHome’ està disponible a tota la xarxa d'oficines i en la banca digital CaixaBankNow des del 17 de gener

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Oficina de CaixaBank

• ‘MyHome’ és una proposta híbrida de productes i serveis vinculats a la llar que reuneix diverses fórmules de finançament per a l'adquisició de l'immoble, per a les reformes i per a l'equipament domèstic, així com cobertures en assegurances i sistemes de seguretat d'alarmes.

• L'oferta respon a les diferents necessitats de la llar, especialment ara que en la pandèmia ha guanyat en rellevància, i agrupa propostes per fer les llars més sostenibles, amb la contractació de plaques solars, i més eficients, amb l'última tecnologia.

• CaixaBank pretén seguir liderant el mercat d'hipoteques, amb la seva solució Casafàcil, adaptada a les necessitats dels que necessiten finançar l'adquisició del seu habitatge.

• Comercialitzarà també un crèdit avantatjós a partir de 10.000 euros per a la millora de la llar, l’equipament domèstic i l'automòbil

• Els productes i solucions incorporades compten amb una promoció que permet accedir a una targeta regal de fins a 500 euros per a la contractació combinada de dos o més productes.

• L'aposta de CaixaBank per ajudar a què els seus clients puguin tenir una llar més sostenible i més actualitzada estarà vigent durant tot l'any.

CaixaBank ha llançat avui ‘MyHome’, un complet paquet de solucions per a la llar, que agrupa des de finançament per a l'adquisició de l'habitatge, fins a productes d'equipament, assegurances i alarmes, passant per crèdits per a reformes o per a l'adquisició d'equipament de nova generació que permeti millorar l'eficiència energètica. 

‘MyHome’ és una oferta híbrida de productes i serveis dissenyada com un ecosistema de solucions 360º, que estarà vigent fins a final d'any, i que  busca respondre a les noves necessitats dels clients, que, arran de la pandèmia, han canviat els seus hàbits de consum i feina, i ara donen més rellevància al benestar en la seva llar, i que també demanden solucions que millorin la sostenibilitat.

Aquesta proposta, que estarà vigent fins a final d'any en oficines i en canals digitals, gira al voltant de tres blocs principals: el finançament; la protecció de la llar, amb assegurances i alarmes; i la comercialització d'equipament d'última tecnologia, com a electrodomèstics eficients o panells solars. Els productes i solucions incorporades compten amb una promoció que permet accedir a una targeta regal de fins a 500 euros per a la contractació combinada de dos o més productes.

Finançament i protecció de l'habitatge

En hipoteques, CaixaBank vol mantenir el seu lideratge en el mercat espanyol, on compta amb una quota de mercat del 26,2% (dades a setembre del 2021). Per fer-ho, mantindrà Casafàcil com a producte de referència, dissenyat per cobrir totes les necessitats de les persones que decideixen comprar la seva casa, ja que no aplica comissions d'obertura ni d'estudi de l'operació, assumeix totes les despeses relacionades amb el tràmit de la hipoteca (nota del registre, taxació, etc.), i permet fer la major part dels tràmits per canals digitals.

A més, el ‘Préstec MyHome’ ofereix finançament de projectes de millora de la llar, equipament domèstic i automòbil, amb cuanties a partir de 10.000 euros, una TAE del 7,1% i un termini de devolució de fins a 96 mesos. Es tracta d'un crèdit de fàcil tramitació i sense comissió d'obertura ni de cancel·lació, contractable tant a través de la banca digital com de la xarxa d'oficines (amb l'opció de dos mesos de carència de capital).

‘MyHome’ incorpora també en la seva gamma de productes la contractació de renting d'autos, motos i solucions de mobilitat sostenibles, atès que els vehicles de transport acostumen a ser una altra de les principals necessitats de finançament de les famílies, especialment si aquestes es troben en un procés de renovació o canvi del seu habitatge. Amb el renting de CaixaBank, que l'entitat desenvolupa en col·laboració amb Arval, el client pot triar un vehicle d'entre una àmplia varietat de marques i models, amb totes les despeses de manteniment tècnic, revisions i assegurances inclosos en una única quota mensual.

En el bloc de protecció de la llar, aquesta proposta inclou tant l'oferta asseguradora per a l'habitatge de SegurCaixa Adeslas, inclosa en ‘MyBox’, com els sistemes de protecció i alarma de Securitas Direct.

Equipament per a la llar

L'oferta d'equipament d'última tecnologia per millorar l'eficiència energètica de les llars inclou una àmplia selecció de productes de Wivai en les categories d'electrodomèstics, tecnologia i entreteniment, de marques líders com Samsung. Pertanyent a la companyia CaixaBank Payments & Consumer, Wivai és un lloc d'e-commerce especialitzat en productes d'última generació a què es pot accedir amb pagament ajornat.

‘MyHome’ inclou també una de les últimes incorporacions a Wivai: la instal·lació de panells solars per a l'autoconsum d'electricitat. Es tracta d'una oferta llançada en col·laboració amb EDP, líder mundial en energies renovables, que permet un estalvi de fins al 50% en el consum elèctric i descomptes addicionals en la factura per la compensació d'excedents. Igualment, segons el municipi on instal·lin els panells, es pot optar a subvencions i bonificacions d'impostos que cobreixen fins al 35% del cost de la instal·lació.

Sobre CaixaBank

CaixaBank és el grup financer líder a Espanya amb un volum d'actius de 685.738 milions d'euros, cosa que el converteix en el banc més gran del mercat domèstic, amb una posició rellevant a nivell europeu. A més, CaixaBank té una forta presència a Portugal, on controla el 100% de BPI.

El grup té aproximadament 21 milions de clients i la xarxa d'oficines i caixers més gran a Espanya i Portugal, i el lideratge en banca digital, amb un percentatge de clients digitals del 71,4%.

Sobre CaixaBank Payments & Consumer

CaixaBank Payments & Consumer, filial 100% de CaixaBank, és l'entitat especialitzada del Grup CaixaBank en finançament al consum i mitjans de pagament. La companyia gestiona un crèdit viu de més de 8.500 milions d'euros i és l'entitat líder del sector amb un parc de 31,2 milions de targetes comercialitzades i una quota per facturació en compres del 33,6% i del 37,5% en el TPV dels comerços. Engloba més de 20 societats relacionades amb el món del consum i del pagament, filials 100% o participades amb socis estratègics, amb l'objectiu d'accelerar i ampliar les capacitats de l'entitat.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES