Nota de premsa

CaixaBank i el Club Atlètic Osasuna aconsegueixen un nou acord de patrocini fins a l'any 2025

El banc dels clubs de futbol

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Luis Sabalza, president del Club Atlètic Osasuna, i Isabel Moreno, directora territorial Ebre de CaixaBank, han subscrit l'acord per a les pròximes quatre temporades, vigent fins al 30 de juny de 2025.

• Luis Sabalza, president del Club Atlètic Osasuna, i Isabel Moreno, directora territorial Ebre de CaixaBank, han subscrit l'acord per a les pròximes quatre temporades, vigent fins al 30 de juny de 2025.

• Amb aquest compromís, CaixaBank renova com a patrocinador oficial i soci financer del Club Atlètic Osasuna amb l'objectiu de continuar recolzant al club i als seus aficionats, focalitzant l'activitat en l'operativa financera, la implementació dels drets de marca així com l'impuls d'accions innovadores dirigides als aficionats.

• CaixaBank reforça el seu posicionament com el banc referent dels clubs de futbol, on compta amb 15 equips patrocinats a Primera Divisió, 15 de Segona Divisió i a 7 dels 16 equips de la Primera Divisió Femenina.


CaixaBank i el Club Atlètic Osasuna han subscrit un nou acord de patrocini mitjançant el qual l'entitat financera renova com a patrocinador oficial del club i soci financer per a les pròximes quatre temporades. L'acord, que té com a objectiu reforçar el compromís i suport de CaixaBank amb el club i la seva afició, estarà vigent fins a la finalització de la temporada 2024-2025.

Isabel Moreno, directora territorial Ebre de CaixaBank, i Luis Sabalza, president del Club Atlètic Osasuna han rubricat avui la renovació a l'estadi del Sadar. Amb aquest nou compromís, l'entitat es mantindrà com a patrocinador i banc oficial del club, tal com fa des que es va iniciar la relació l'any 2013. Quant a l'operativa financera, d'entre totes les accions destaca l'emissió de targetes financeres dissenyades i personalitzades per als abonats, socis i simpatitzants de l'equip així com facilitats de pagament en els abonaments de temporada.

Isabel Moreno ha destacat durant l’acte de la signatura de l'acord el compromís de l'entitat amb el club navarrès “a través del qual connectem amb alguns dels nostres valors més representatius, com l'esforç i el treball en equip” i ha afirmat que és un honor “acompanyar a un club centenari que porta amb orgull l'esperit de lluita i de superació”.

Per part seva, Luis Sabalza ha afirmat: “És una col·laboració bona en totes dues direccions. Al meu entendre, aquesta aliança suposa que CaixaBank confia en Osasuna i això fa que Osasuna sigui considerat a nivell bancari. A més, a mi m'agrada caminar juntament amb qui ha caminat durant tants anys amb nosaltres. Un acord com aquest dóna estabilitat i seguretat al club”.

L'acord també contempla el patrocini exclusiu dins del sector financer i estableix diverses contraprestacions en concepte de drets exclusius de marca. Aquests drets són vinculants als canals oficials de comunicació del club, les diferents instal·lacions esportives, on es disposaran de paquets de hospitality per a clients de l'entitat, així com publicitat a l'estadi del Sadar i el camp de Tajonar.

Al mateix temps, el renovat compromís permetrà a CaixaBank desenvolupar, activar i coordinar conjuntament innovadores accions, tant digitals com presencials, dirigides als aficionats, sempre que la situació soci sanitària provocada per la pandèmia ho permeti.

Entre elles destaquen meet and greet amb futbolistes, fotografies oficials a peu de camp en la prèvia dels partits, localitats preferents per a gaudir d'una trobada en condicions excepcionals o la participació en múltiples activitats lúdiques impulsades per l'entitat financera.

CaixaBank, el banc dels clubs de futbol

Fa 10 anys CaixaBank va ampliar la seva aposta pel futbol per convertir-se en el banc de referència dels equips i les seves aficions. Aquesta estratègia, canalitzada sota el hastag de #ElFutboldetots, l’ha convertit en patrocinador oficial del 80% d’equips de fútbol professional masculí, ja que compta amb 15 equips de Primera Divisió i 15 de Segona Divisió. A més, l’entitat financera és patrocinador de 7 dels 16 equips de la primera divisió femenina.

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb la pràctica esportiva, com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat.

A través d’aquesta acció, sota la nomenclatura Experience i #ElFutboldetots, CaixaBank avança en la generació de negoci en oferir experièncias úniques i avantatges financers exclusius als seus clients en cada territori d’influència de l’entitat. L’objectiu d’aquesta estratègia se centra en incrementar la notorietat de marca, captar i fidelitzar als aficionats per convertir-los en clients fruit d’iniciatives diferencials, així com aprofitar noves oportunitats comercials fruit d’accions acordades amb els clubs de futbol patrocinats.

A través d’aquesta acció, CaixaBank ha comercialitzat 300.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 50.000 nòmines i ha finançat 100.000 abonaments.

 

NOTÍCIES RELACIONADES