Nota de premsa

El Cap Roig Festival conclou la seva 22a edició amb més de 43.200 espectadors

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Cap Roig Festival

• Organitzat per Clipper's Live amb l’impuls de CaixaBank, el festival ha finalitzat la present edició amb un total de 11 sold outs i un índex d'ocupació del 93%.

• Cap Roig ha clausurat aquesta nit la seva vint-i-dosena edició amb l’actuació de l’artista femenina del moment, Rigoberta Bandini.

 

Amb l’actuació de l’artista femenina del moment, Rigoberta Bandini, que ha posat en peu el públic del festival amb tots els seus últims èxits, com “Ay Mamá” o “Aviam què passa”, aquesta nit s’ha posat punt i final a la vint-i-dosena edició del Cap Roig Festival. En total, 19 actuacions de grans estrelles internacionals i nacionals han conformat, un any més, un cartell eclèctic i de primer nivell, amb l’objectiu de tornar a oferir al públic una experiència cultural única en un entorn inigualable de la Costa Brava.

Per l’escenari de Cap Roig han desfilat aquest any artistes de la talla de Sebastián Yatra, Christina Aguilera, Stay Homas, Pablo Alborán, Miki Núñez, Els Pets, Taburete, Raphael, Rosario, Sergio Dalma, Camilo, Mika, Sting, Dani Martín, Joan Dausà i Morat. El festival també ha acollit els espectacles familiars de Xiula i Bye Bye Monstre, en el marc del ja consolidat Cap Roig Mini.

El Cap Roig Festival, organitzat per Clipper’s Live amb l’impuls de CaixaBank, clausura així aquesta edició amb una xifra de més de 43.200 espectadors. El festival ha aconseguit penjar el cartell d’entrades exhaurides en un total d’onze concerts, assolint un índex d’ocupació del 93%.

La directora de Comunicació i Relacions Institucionals de CaixaBank, Maria Lluïsa Martínez Gistau, ha subratllat que “l'èxit artístic i d'assistència d'aquesta edició del Cap Roig Festival reafirma la seva posició com un dels festivals d'estiu de referència a nivell europeu”. En aquest sentit, Martínez Gistau ha destacat que el festival “impacta molt positivament en la dinamització de l’economia del territori, en l’activitat cultural i en la generació de noves oportunitats, objectius estretament vinculats als valors que representa CaixaBank”.

Per la seva part, el president del Grup Clipper’s i director del Cap Roig Festival, Juli Guiu, s’ha mostrat “molt satisfet de tornar a veure la gran acollida i la confiança per part d’un públic que, any rere any, recolza les diferents propostes artístiques d’un festival tan eclèctic i variat com el de Cap Roig. En aquesta edició, hem tornat a assolir un èxit rotund d’assistència, amb un 93% d’ocupació en 19 nits extraordinàries de la mà de les millors estrelles nacionals i internacionals del moment”. Juli Guiu ha volgut agrair “el gran treball i esforç de tot l’equip implicat en la realització del festival, així com el suport de CaixaBank i la Fundació “la Caixa”, així com del conjunt de patrocinadors que ens han acompanyat aquest any. La col·laboració de tots ells contribueix, un any més, a fer créixer el festival i a posicionar-lo com un dels esdeveniments d’estiu de referència a nivell internacional”.

Una oferta gastronòmica totalment renovada

Aquest any, el públic de Cap Roig ha pogut gaudir una experiència encara més única abans i després dels concerts. El festival ha incorporat una oferta gastronòmica totalment renovada i de primer nivell tant al nou espai village, de la mà de Cal Blay Food Lovers, com al restaurant de Cap Roig, a càrrec d’Hermanos Torres. Els xefs del restaurant Cocina Hermanos Torres de Barcelona, amb dues estrelles Michelin, amb la col·laboració de 21deMarzo, han ofert al públic del festival una carta creada i dissenyada especialment per l’ocasió amb menús tancats per a cada setmana del festival i suggeriments segons mercat durant les nits de concert.

Concert solidari i programació per al públic familiar

El Cap Roig Festival ha tornat a programar aquest any una nit solidària. Una part de la recaptació de l’espectacle de Sergio Dalma es destinarà a un projecte de la Fundació Vimar, entitat que treballa per millorar la qualitat de vida de persones amb diversitat funcional o malalties mentals de la comarca del Baix Empordà. Concretament, es donarà suport a aquesta entitat per l’adequació i l’equipament d’una sala d’estimulació sensorial dins del Centre d’Atenció Especialitzada La Bòbila Nova, ubicat a Palafrugell, que acull fins a 24 places. Aquesta sala tindrà com a objectiu apropar la música, entre d’altres activitats, a totes aquestes persones. Vimar és una entitat de referencia al Baix Empordà que busca conscienciar i avançar cap a una societat més inclusiva, accessible i respectuosa amb la diversitat.

En aquesta edició també s’ha reforçat el Cap Roig Mini, iniciativa que va començar el 2013 amb l’objectiu d’oferir una programació infantil i familiar durant el festival. Aquest any s’han programat dos espectacles: Xiula i Bye Bye Monstre, el primer musical familiar de Dagoll Dagom, que han fet protagonistes als més petits de la família.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES