Nota de premsa

CaixaBank crea un fons de deute alternatiu de 500 milions d'euros per oferir finançament addicional a les empreses

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
El ‘Fons Added Value’ és un producte exclusiu de CaixaBank Empreses.

• El ‘Fons Added Value’ de CaixaBank és el primer d'aquesta modalitat que llança l'entitat i estarà fondejat directament des del propi balanç del banc.

• A través d'aquest nou producte financer, les empreses podran accedir a finançament alternatiu per a operacions d'entre 5 i 50 milions d'euros, a retornar en un termini màxim de set anys.

• L'entitat és una referència per al teixit empresarial espanyol amb un model especialitzat que compta amb una xarxa de més de 145 centres CaixaBank Empreses repartits per totes les comunitats autònomes en els quals treballen més de 1.500 professionals especialitzats.

 

CaixaBank reafirma el seu suport al sector empresarial amb el llançament del seu primer fons de deute alternatiu. El nou producte, denominat ‘Fons Added Value’, oferirà una font de finançament addicional a les empreses i estarà fondejat des del propi balanç de CaixaBank. El ‘Fons Added Value’ comptarà amb una dotació inicial de 500 milions d'euros a invertir en un termini màxim de tres anys.

A través d'aquest nou producte financer, les empreses que el seu EBITDA se situï en un interval de 8-10 milions d'euros en els últims tres anys podran accedir a finançament alternatiu per a operacions d'entre 5 i 50 milions d'euros. El termini màxim de devolució del préstec és de set anys, sense quotes d'amortització, però amb la possibilitat que les empreses puguin amortitzar voluntàriament, un aspecte diferencial en el mercat d'aquest nou producte de CaixaBank.

Pel que fa a les finalitats del finançament ofert a través d'aquest fons, l'entitat prioritzarà aquells projectes que compleixin criteris ESG i aquelles operacions vinculades a plans d'expansió, creixement inorgànic i reorganitzacions accionarials de les empreses.

El ‘Fons Added Value’ és un producte exclusiu de CaixaBank Empreses, l’àrea de negoci especialitzada en el sector empresarial dirigida per Luis Cabanas, i el nou vehicle financer serà liderat per Jesús Losa i Javier Rubio.

CaixaBank, sabem d’empreses, sabem de persones  

CaixaBank es consolida com una entitat de referència per a les empreses amb un model especialitzat que compta amb una xarxa formada per més de 145 centres CaixaBank Empreses repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen més de 1.500 professionals altament qualificats amb sòlida reputació en l'assessorament empresarial. Així mateix, aquests centres compten amb professionals especialitzats en Finançament i serveis; Comerç exterior i tresoreria; Finançament estructurat; Turisme; i Negoci immobiliari, que ofereixen serveis i productes personalitzats per donar suport, impulsar i atendre les necessitats de les empreses en aquests àmbits.

En l'àmbit internacional, CaixaBank dona suport als seus clients empresa amb diverses solucions operatives amb accés efectiu territorial a 127 mercats de diferents països que se sumen als gestors d'alta especialització que treballen en les oficines d'Espanya, oferint el millor assessorament per a les operacions de les empreses a l'estranger. L'entitat dona servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores com a les grans corporacions i grups empresarials que afronten projectes internacionals més complexos.

 

NOTÍCIES RELACIONADES