Nota de premsa

CaixaBank posa en marxa la selecció de joves titulats per reforçar l'equip d'assessorament financer

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts

• L’entitat financera contracta a titulats en Economia, ADE, Empresarials o Dret per potenciar l'atenció personalitzada a la xarxa d'oficines i en banca digital.

• Les noves incorporacions accedeixen a un programa de desenvolupament, formació i avaluació contínua que els ajudarà a desenvolupar una carrera professional a l'entitat.

CaixaBank posa en marxa la selecció de nous empleats per incorporar titulats en Economia, Administració i Direcció d'Empreses, Empresarials o Dret que reforcin l'equip d'assessorament financer de l'entitat.

Les noves incorporacions desenvoluparan les seves funcions com a gestors de clients a la xarxa d'oficines de CaixaBank en zones geogràfiques on la forta implantació de l'entitat, les bones perspectives de creixement i el dèficit de personal fan necessari ampliar la plantilla. Concretament, les contractacions es realitzaran, fonamentalment, per a Catalunya i Balears. D'altra banda, CaixaBank també selecciona gestors de banca digital per donar atenció personalitzada als clients de banca online i banca mòbil.

Els interessats poden enviar la seva candidatura a través de la pàgina web de CaixaBank, www.caixabank.com, a través de l'apartat “Treballa amb nosaltres”.

El procés s'emmarca en l'acord laboral assolit amb la representació sindical el 28 d'abril, pel qual l'entitat garanteix fer un mínim de 450 noves contractacions durant els anys 2017 i 2018.

Així mateix, la iniciativa dóna continuïtat als diferents processos d'incorporació de nou personal realitzats anys anteriors, pels quals, des de l’any 2014, 2.000 joves, majoritàriament en la franja entre 25 i 30 anys d'edat, s'han convertit en empleats de CaixaBank.

El perfil: titulats universitaris amb iniciativa, vocació comercial i actitud innovadora

El requisit per accedir al procés de selecció és haver finalitzat, en els últims cinc anys com a màxim, una titulació preferentment en Economia, ADE, Empresarials o Dret.

No és imprescindible tenir experiència prèvia en funcions comercials, però sí resulta necessari demostrar vocació comercial, actitud innovadora i capacitat d'aprenentatge. Així mateix, és molt important comptar amb una actitud innovadora, que pugui contribuir a reforçar el lideratge de CaixaBank en el procés de transformació digital del sector.

Per un altre costat, es té en compte el coneixement d’idiomes i, especialment, de l’anglès.

Pla d'integració per donar suport al desenvolupament d'una carrera professional

Els joves seleccionats compten amb un pla d'integració, d’avaluació i seguiment per recolzar al desenvolupament d'una carrera professional a l'entitat. El pla inclou formació contínua per potenciar les seves habilitats i coneixements, així com l’accès a unaa certificació externa universitària en assessorament financer amb títol oficial que compleix els requisits de la normativa Mifid II.

Així mateix, com a empleats de CaixaBank, les noves contractacions disposen del paquet de beneficis socials que l'entitat ofereix a tots els membres de la seva plantilla: pla de pensions, pòlissa sanitària, ajudes econòmiques per estudis, complements retributius per fills, assegurances de vida i accidents i avantatges en productes financers.

Actualment, CaixaBank té un equip de 37.638 treballadors i un total de 5.525 sucursals, la major xarxa d'oficines del sector financer a Espanya. Així mateix, CaixaBank és líder en innovació, amb 5,4 milions de clients en banca digital, dels quals 3,7 milions operen habitualment amb el mòbil.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES