Nota de premsa

El Consell d'Administració d'imagin nomena Anna Canela com a nova consellera delegada

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Aplicació d'imagin

• Anna Canela es va incorporar a l’entitat el 2016 i fins ara ocupava el càrrec de Chief Growth & Engagement Officer d’imagin.

El Comitè de Direcció de CaixaBank ha aprovat el nomenament d'Anna Canela com a consellera d'imagin i el Consell d’Administració d’imagin l’ha designat com a CEO. Anna Canela ha estat fins ara Chief Growth & Engagement Officer d'imagin, responsabilitat que exerceix des de fa gairebé 5 anys. Anteriorment, va ser responsable de vendes digitals i segments a CaixaBank Digital Business, formant part de la posada en marxa d'imaginBank el 2016 i de l'equip que va dirigir el seu rellançament com a plataforma digital el 2020 sota la marca imagin. La nova CEO d'imagin és enginyera superior de Camins, Canals i Ports per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), així com Master of Science in Business Administration per la RWTH Aachen University – Business School.

Anna Canela assumeix el nou càrrec en substitució de Benjamí Puigdevall, que deixa l'entitat per decisió pròpia per emprendre projectes personals. Puigdevall es va incorporar el 2001 a CaixaBank Digital Business i fa quatre anys va ser nomenat conseller delegat d'imagin, on ha contribuït des del seu llançament a reforçar el lideratge de la plataforma digital.

Sobre imagin

CaixaBank va llançar imaginBank el 2016 i va néixer com la primera banca a Espanya creada per poder fer tota l'operativa exclusivament a través d'una app de mòbil i amb un clar enfocament cap al públic jove.

El lideratge d'imagin respon a l'estratègia d'impulsar la fidelització dels seus usuaris a través de la creació de serveis i continguts digitals que van més enllà del financer. Aquesta estratègia es va impulsar el 2020, quan imaginBank, que ja comptava amb una base de més 2,6 milions de clients des de la seva creació, es va transformar en el que actualment és imagin: una plataforma digital de serveis financers i estil de vida. Des de llavors, imagin ha continuat creixent any rere any a doble dígit fins a assolir els 4,2 milions d'usuaris que actualment formen la comunitat d'imaginers i s'ha consolidat a Espanya com la referència en el sector de neobancs.