Nota de premsa

CaixaBank llança el nou web corporatiu per reforçar la comunicació amb els stakeholders

El nou portal dinamitza els continguts corporatius, tant informatius com divulgatius

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Nou web corporatiu de CaixaBank

• El banc reforça l’aposta per la transparència i l’accessibilitat amb un web orientat a l’usuari, amb una estructura de navegació més simple que facilita l’accés a la informació i noves funcionalitats best-in-class.

• S’ha dedicat una atenció especial a millorar-ne la navegabilitat i la traçabilitat per potenciar els continguts més afins i rellevants per a cada stakeholder.

• S’ha apostat per un disseny més visual i, alhora, responsiu per facilitar-hi l’accés amb dispositius mòbils i tauletes.


CaixaBank acaba de llançar el nou web corporatiu, www.caixaBank.com, que transmet el posicionament i els valors de marca del banc i incorpora el compliment normatiu i les últimes tendències digitals per convertir-se en una eina de comunicació més visual i efectiva. El seu objectiu és reforçar la relació amb els diferents stakeholders. Per aquest motiu, la prioritat fonamental ha estat millorar l’experiència d’usuari mitjançant l’obtenció amb agilitat i facilitat de la informació que es busca, presentada amb nous formats enriquits multimèdia. Per aconseguir-ho, s’ha simplificat l’estructura de navegació, amb un menú principal que presenta en cinc seccions tot el contingut rellevant per a l’usuari. D’aquesta manera, el nou menú és més visual i estructurat, amb una distribució més senzilla i intuïtiva que facilita l’accés a la informació. El nou portal també presenta un aspecte-i-sensació (look & feel) més modern, amb tipografies en grans contrastos i destacats amb més impacte fotogràfic, en línia amb la nova imatge de marca de l’entitat. 

Continguts dinàmics

El nou web, amb disseny responsive per facilitar-hi l’accés amb dispositius mòbils, ofereix continguts d’actualitat i divulgatius rellevants per a l’usuari. S’ha plantejat amb un caràcter transversal que permeti publicar-hi de manera constant històries que dotin de context i humanitat els missatges corporatius del banc, amb un èmfasi especial en el posicionament com a banca socialment responsable. 

Noves funcionalitats

Per al nou web corporatiu s’han definit funcionalitats noves que permetin transformar-lo en un portal best-in-class en el mercat. Entre les noves funcionalitats avançades, hi ha un cercador d’última generació amb recomanacions predictives i cross-site-search; la sincronització de l’agenda de l’inversor amb el calendari personal dels usuaris, i nous gràfics interactius per analitzar els indicadors econòmics principals i l’evolució de l’acció de CaixaBank. D’altra banda, hi ha previst integrar-hi més endavant l’assistent virtual NEO i una plataforma d’esdeveniments per veure-hi els webcasts d’Accionistes. 

Un projecte transversal

El procés de creació del nou web corporatiu ha estat liderat des de la Direcció Executiva de Comunicació, Relacions Institucionals, Marca i RSC; neX i IT, en un projecte transversal que ha comptat amb la participació de 30 Direccions del banc, entre les que destaquen Relació amb Inversors, Secretaria General, Intervenció i Comptabilitat, i RRHH, entre altres.

Per definir els requeriments del nou web, s’han fet entrevistes internes amb els responsables d’àrees clau, un benchmark amb més de 80 participants analitzats de 5 sectors diferents, entrevistes qualitatives amb els usuaris públic objectiu i diverses sessions de discussió amb els grups d’interès principals.

Deloitte ha estat l’agència encarregada de donar-hi suport extern durant tot el procés, que ha inclòs, entre altres fases, la conceptualització i disseny del nou lloc web, la maquetació amb una nova guia d’estil i la creació ad hoc de nous continguts específics.

 

NOTÍCIES RELACIONADES