Nota de premsa

CaixaBank i el Col•legi de Farmacèutics de Santa Cruz de Tenerife posen a disposició del sector de la província tinerfeña condicions financeres avantatjoses

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
El director territorial de CaixaBank a Canarias, Juan Ramón Fuertes Blasco i el president del Col•legi Oficial de Farmacèutics de Santa Cruz de Tenerife, Manuel Ángel Galván González a la firma de l'acord.

• L'acord es dirigeix a 389 farmàcies i 1.842 col•legiats per a millorar la competitivitat i el desenvolupament del sector.

CaixaBank, líder en banca minorista en Espanya, i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Santa Cruz de Tenerife han renovat el conveni de col·laboració subscrit fa dos anys per a millorar la competitivitat i el desenvolupament del sector i cobrir, d'aquesta manera, les necessitats de les 389 oficines de farmàcia associades i dels 1.842 col·legiats de la província de Santa Cruz de Tenerife. L'acord s'ha signat pel director territorial de CaixaBank a Canarias, Juan Ramón Fuertes Blasco i pel president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Santa Cruz de Tenerife, Manuel Ángel Galván González.

Gràcies a la renovació d'aquest acord, tant els treballadors per compte aliena com els titulars d'oficines de farmàcia podran continuar accedint a una gamma de productes i serveis financers totalment personalitzats per facilitar la gestió de la farmàcia.

Els col·legiats de la província de Santa Cruz de Tenerife podran beneficiar-se novament, entre altres productes i serveis, de la Cuenta Farmacia, a la que poden associar-se un ampli catàleg de productes que permeten cobrir les necessitats transitòries de tresoreria de la farmàcia per afrontar qualsevol eventualitat del negoci. Destaquen, També una pòlissa de crèdit o el préstec Negocis, que permeten fer front a les necessitats diàries de la seva activitat.

A més d'oferir serveis financers personalitzats i adaptats a les necessitats de cada col·legiat, CaixaBank seguirà ficant a disposició de les oficines de farmàcia un servei exclusiu d'atenció i un programa financer a mida, amb condicions especials, per a tractar de forma personalitzada la demanda d'estudi d'operacions, agilitzant els tràmits. Tot això mitjançant el seu equip de professionals especialitzats, distribuïts a través d'una xarxa de 160 oficines a la província de Santa Cruz de Tenerife.

CaixaBank és el grup financer líder del mercat espanyol, amb negoci bancari, activitat aseguradora i inversions en bancs internacionals i en empreses líders en serveis. L’entitat, presidida per Jordi Gual i el conseller delegat es Gonzalo Gortázar, te prop de 16 milions de clients i una xarxa de 5.525 oficines.

 

NOTÍCIES RELACIONADES