Nota de premsa

CaixaBank es reuneix amb els seus accionistes de Girona per explicar-los els últims resultats de l’entitat

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Trobada corporativa accionistes Girona

CaixaBank ha presentat a un grup de 67 accionistes a Girona la bona evolució dels resultats de l'entitat durant el primer trimestre. Zaida Garcia, membre de l’equip de Relació amb Accionistes de CaixaBank, ha traslladat als assistents, que durant els tres primers mesos del 2024, en un context en què l'economia espanyola segueix mostrant una forta resiliència, CaixaBank ha iniciat l'any amb bona activitat comercial, millores generalitzades en quotes de mercat i mantenint uns sòlids nivells de rendibilitat i eficiència.

En la trobada, en què també hi ha participat Montserrat Benítez, directora comercial de la xarxa d’oficines Girona-Osona, i David Vilanova, director d’àrea de negoci de Girona Ciutat, s'ha explicat com la fortalesa financera del Grup i la rendibilitat raonable permeten a CaixaBank continuar donant suport a famílies, empreses i a la societat en general, per continuar desenvolupant la seva funció social i alhora mantenir una retribució adequada als seus accionistes.

CaixaBank fa de manera periòdica Trobades corporatives amb l'objectiu d'estar a prop dels seus accionistes, posar a la seva disposició informació actualitzada sobre l'acció i la companyia i donar resposta als seus dubtes i consultes. Aquest tipus de programa es fonamenta en els principis de transparència i rigor que sustenten la relació entre la companyia i els seus accionistes.