Treballa amb nosaltres

Voluntaris "la Caixa"

El Voluntariat Corporatiu de "la Caixa" ofereix als empleats, prejubilats i jubilats i clients de l'entitat, així com els seus familiars i amics, la possibilitat de participar en la Obra Social "la Caixa" i respondre a les seves inquietuds solidàries d'una manera organitzada, mitjançant la participació en l’Associació de Voluntaris de ”la Caixa”.

L’Associació conta amb més de 30 delegacions per tot el territori i duu a terme activitats principalment en quatre àmbits:

  • Pobresa infantil, per facilitar el desenvolupament integral i el procés d’inclusió social dels infants en situació de vulnerabilitat.
  • Salud i gent gran, que es centra en els àmbits de discapacitat i salut mental, humanització de de la salut de la gent gran i envelliment
  • Inserció laboral de les persones amb major risc d’exclusió social.
  • Educació financera, proporcionant eines per a que les persones puguin prendre decisions financeres adequades pel seu propi benestar.

A més, l’Associació du a terme activitats locals segons les necessitats de cada territori, com per exemple activitats mediambientals.

Durant l’any 2018, mes de 17.000 voluntaris han participat en més de 10.000 activitats, atenent a més de 200.000 persones.

Si vols conèixer quines activitats es fan i vols participar, entra en a la web dels Voluntaris.  

ANIMA'T i COL·LABORA!