Responsabilitat corporativa

Diversitat i igualtat d'oportunitats

Reforçar el rol de les dones CaixaBank sap que una de les palanques principals per impulsar el lideratge d'una companyia és contribuir al desenvolupament del talent i la igualtat d'oportunitats.
Involucrar i sensibilitzar a tots La diversitat i la igualtat són part de la seva cultura, la creació del programa Wengage se suma a les diverses línies d'acció desplegades per CaixaBank per impulsar la igualtat de gènere i reforçar el rol de les dones en l'empresa i la societat. La iniciativa té un doble vessant: intern, amb una sèrie d'accions adreçades a incrementar el nombre i la visibilitat de les dones en posicions directives i impulsar el talent i el desenvolupament professional, i extern, amb activitats adreçades al públic general per divulgar la igualtat d'oportunitats i el valor de la diversitat.
Visualitzar la diversitat Wengage pertany al Pla de Diversitat de CaixaBank, que cerca fomentar la diversitat en totes les seves dimensions, incloent-hi, a més de la de gènere, la funcional i la generacional.
Entre les accions internes destaquen els plans de mentoria femenina i també programes de formació directiva. Wengage també aposta per les mesures que fomenten la conciliació i que permeten a homes i dones de compatibilitzar el seu desenvolupament professional amb la vida personal i familiar.
Actualment CaixaBank compta amb un 40% de dones en posicions directives.

En la societat


Lideratge i emprenedoria

 

Premi Dona Empresària de CaixaBank
Guardona les dones empresàries líders amb una reconeguda trajectòria professional a Espanya.
Premi WONNOW
Premia l'excel·lència de dones estudiants de carreres STEM, en col·laboració amb Microsoft

Innovació i educació

CaixaBank porta a terme conferències i debats sobre diversitat a la seva xarxa d'oficines; algunes xerrades ja realitzades:

  • Mare i professional, el millor dels 2 mons
  • Educació financera en l'àmbit familiar
  • Viure i educar des de la igualtat
  • L'esport guanya amb la igualtat
  • Igualtat com a cultura empresarial
  • Noves generacions: la igualtat com a projecte

Esport

El programa Wengage també compta amb línies d'acció vinculades a l'esport, entre les quals destaca el patrocini de CaixaBank a la selecció femenina de futbol i bàsquet