No mostrar més aquest missatge

Informació corporativa

Consell d’Administració

Guillermo Sierra Molina

Guillermo Sierra Molina.

Representant de Fundación Cajasol

Guillermo Sierra Molina

Representant de Fundación Cajasol

Guillermo Sierra Molina, nascut a Melilla el 1946, és el representant de la Fundación Cajasol al Consell d’Administració de CaixaBank des de Novembre de 2015 i anteriorment, com a representant de la Fundació Monte San Fernando, de setembre de 2012 a juny de 2015.

Va fer estudis universitaris de professor mercantil i és llicenciat en ciències econòmiques a la Universitat Complutense de Madrid. Doctor en ciències econòmiques per la Universitat de Sevilla, on va obtenir, successivament, les places de professor adjunt d’universitat en comptabilitat de l’empresa i estadística de costos, i la de catedràtic d’universitat d’economia financera i comptabilitat.

És degà del Col·legi d’Economistes de Sevilla, assessor econòmic i financer de diverses empreses i membre dels consells d’administració de diferents companyies.

Ha pertangut, per oposició, al Cos d’Intervenció Militar de la Defensa i ha format part de la Comissió, ad hoc, d’Economia de l’Aigua creada al Ministeri de Medi Ambient. Ha estat membre, no exercent, de l’Institut de Censors Jurats de Comptes d’Espanya i del Registre d’Economistes Auditors.

Ha estat vicerector d’Assumptes Econòmics de la Universitat de Sevilla i director del Departament de Comptabilitat i Economia Financera.

Ha estat president i vicepresident del Consell Andalús d’Economistes, president de la Comissió de Control de Cajasol i director general de Cecofar.

Dirigeix, actualment, el màster de finances i direcció financera, i el màster de business administration, de l’Institut d’Estudis Cajasol.

Ha escrit més de 10 llibres de comptabilitat i finances, ha publicat més de 30 articles, ha dirigit més de 35 tesis doctorals i ha format part d’innombrables comissions-jurat de tesis doctorals i treballs de recerca acadèmica.

Última actualització: Gener 2017.