No mostrar més aquest missatge

Informació corporativa

Consell d’Administració

Eva Aurín Pardo

Eva Aurín Pardo.

Consellera

Eva Aurín Pardo

Consellera

Eva Aurín Pardo, nascuda a Barcelona l’any 1972, és membre del Consell d’Administració de CaixaBank des de l’any 2012 i de VidaCaixa, SA d’Assegurances i Reassegurances des del juliol del 2014. Ha estat consellera general de la Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona (”la Caixa”) des del 2009, vocal del Consell d’Administració de ”la Caixa” fins al juny del 2014 i patró de la Fundació ”la Caixa” des del 2012 fins al juny del 2014.

Llicenciada en ciències químiques - Facultat de Ciències Físiques i Químiques (Universitat de Barcelona, 1992-1997).

International Master Business Administration (MBA) - La Salle BES, Universitat Ramon Llull (Barcelona, 2012-2014).

Seminar American Business, Executive MBA - Sant Mary’s College of California (San Francisco, 2013). Experta en direcció de projectes, entre d’altres qüestions, ha fet un programa superior de lideratge estratègic i cursos d’excel·lència personal i comercial.

Des de l’octubre del 2014, és responsable del Centre Tecnològic SAP IS-U, format per més de 100 consultors repartits entre Barcelona i Salamanca. Aquest centre dóna servei a diversos clients del sector dels subministraments, tant a escala nacional com internacional. (INSA-IBM)

Des de l’octubre del 2014 és professora del màster en e-Health (aplicació de les tecnologies de la informació, TIC, en la gestió sanitària), a l’escola de negocis La Salle.

Durant el 2014 va ser responsable del Servei Informàtic (SAP, laboratori, radiologia, etc.) dels hospitals principals de Catalunya (Vall d’Hebron, Bellvitge, Germans Trias i Pujol, Doctor Josep Trueta, etc.). (INSA-IBM)

Anteriorment havia estat directora de Projectes a ETIC Sistemes informàtics, SL (Barcelona), on dirigia l’anàlisi funcional, gestió de projectes, i desenvolupament, implantació i manteniment d’aplicacions informàtiques, com també projectes de comunicació de derivacions de pacients per a tots els centres d’atenció primària de Catalunya.

Abans d’això, havia estat responsable de Projecte a Expectra, SL (Barcelona) i MB Sistemes Informàtics, SL (Barcelona) i programador sènior a Getrònics Group (Barcelona).

És coautora de la comunicació “Implementación de la educación grupal en la cartera de servicios de la atención primaria, una herramienta de gestión”, coautora del pòster de comunicació “Sobre complejidad. ¿Y tú qué haces?” i coautora de l’article “A program of nurse algorithm-guided care for adult patients with acute minor illnesses in primary care”. (BioMed Central, maig del 2013).

Última actualització: Gener 2016.

Torna al Consell d'Administració