No mostrar més aquest missatge

Informació corporativa

Consell d’Administració

Enrique Goñi Beltrán de Garizurieta

Enrique Goñi Beltrán de Garizurieta.

Conseller

Enrique Goñi Beltrán de Garizurieta

Conseller

Membre del Consell d’Administració de CaixaBank des de l’any 2012.

És llicenciat en Dret per la Universitat de Navarra i PADE per l’IESE. Va cursar estudis de Gestió Estratègica a la Wharton School (Universitat de Pennsylvania) i al Harvard Business School.

Va començar el seu camí professional a Barclays Bank i posteriorment va ser Sotsdirector General i Conseller Delegat del grup d’Empreses MutuAvenir.

L’any 1996 s’incorpora a Agrupació Mútua com a Sotsdirector i el 1998 és nomenat Director General Adjunt del Grup.

L’any 2000 és nomenat Director General del Grup Corporatiu Empresarial de Caja Navarra i a partir de 2002 és Director General de Caja de Ahorros de Navarra.

El 2010, juntament amb els directius de Caja Canarias i Caja Burgos, funda com a President Executiu el Grup Banca Cívica, grup al qual posteriorment s’hi afegeix Caja Sol. Ha estat Copresident i CEO del Grup Banca Cívica i Conseller Delegat de Caja Navarra.

Ha impartit més d’un centenar de conferències en fòrums, universitats i congressos. Recentment, ha estat lecturer convidat en el George Mason University (Virginia), a Columbia University (NY), a la Universitat Lliure de Berlín o a l’IESE de Barcelona.

És membre de diversos comitès d’experts com el “Pla Moderna”, el think tank de gestió del talent “Innovarh” i fundador de “Saviálogos”, trobada de l’empresa amb el món del saber.

Per la seva activitat a Caja Navarra ha obtingut nombrosos guardons com el premi Empresa i Societat de 2008, el de la Millor Solució de RSE segons Forética el 2007, o el Hallmark of Innovation de 2009 a Serveis Financers.

Última actualització: 30 de setembre de 2012

Torna al Consell d'Administració