No mostrar més aquest missatge

Informació corporativa

Consell d’Administració

Foto de David K. P. Li

David K. P. Li.

Conseller

David K. P. Li

Conseller

Membre del Consell d’Administració de CaixaBank des de l’any 2007.

Honorable Sir David Li Kwok-po, GBM, GBS, OBE, MA Cantab. (Economics & Law). És president i CEO de The Bank of East Asia, Limited, una institució autoritzada amb seu a Hong Kong i que cotitza a la Borsa de Valors de Hong Kong. Va començar a treballar al banc l’any 1969 i en va ser nomenat director el 1977, CEO el 1981, vicepresident el 1995 i president el 1997. És president o conseller de diverses societats del Grup The Bank of East Asia, i també és president o membre de diferents comitès designats pel Consell.

És conseller independent no executiu de Guangdong Investment Limited, The Hong Kong and China Gas Company Limited, The Hongkong and Shanghai Hotels Limited, PCCW Limited, San Miguel Brewery Hong Kong Limited, SCMP Group Limited i Vitasoy International Holdings Limited. També és conseller de Hong Kong Interbank Clearing Limited. Ha estat conseller no executiu no independent d’AFFIN Holdings Berhad (que cotitza a la Borsa de Malàisia) i conseller independent no executiu de China Overseas Land & Investment Limited i de COSCO Pacific Limited.

És membre de la Junta Directiva del Consell Internacional d’Asia Society, membre d’Asia Business Council, membre del Comitè Assessor per a la Gran Xina de Munich Re i president emèrit de la Junta d’Asian Youth Orchestra. És membre de les juntes consultives del Comitè Assessor Internacional del Banc de la Reserva Federal de Nova York i del Hospital for Special Surgery. És president del Consell per a l’Àsia Oriental d’INSEAD, president no executiu d’Edelman Àsia Pacífic i assessor sènior de Metrobank.

És president de The Chinese Banks’ Association, Limited. És president honorari de The Chamber of Hong Kong Listed Companies. També és vicepresident del Consell del Hong Kong Institute of Bankers, president de Saint Joseph’s College Foundation Limited i membre del Consell Assessor Internacional de Cambridge Commonwealth Trust i Cambridge Overseas Trust. També és membre emèrit del Consell de la Cambridge Foundation i membre emèrit del Consell de l’Institute for Advanced Study de Princeton. És president de la Junta Consultiva de l’Exèrcit de Salvació, Prefectura de Hong Kong i Macau, president del Comitè Executiu de St. James’ Settlement i també és membre de la Junta Consultiva de la Creu Roja de Hong Kong. És membre del Consell d’Employers’ Federation of Hong Kong, conseller de David Li Kwok-po Charitable Foundation Limited, membre fundador i membre del Comitè Executiu de Heung Yee Kuk Foundation Limited, president de The Légion d’Honneur Club Hong Kong Chapter Association Limited i president del Comitè Executiu de The Marco Polo Society Limited.

És membre del Consell de la Treasury Markets Association. És vicerector de la Universitat de Hong Kong, membre del Comitè Assessor del S. H. Ho College de la Universitat Xinesa de Hong Kong, membre honorari de la School of Accountancy, Central University of Finance and Economics i membre del Chartered Management Institute. Ha estat membre del Consell Legislatiu de Hong Kong del 1985 al 2012.

L’honorable Sir David Li Kwok-po ha rebut les distincions següents: Hon. LLD (Cantab), Han. DSc. (Imperial), Han. LLD (Warwick), Han. DBA (Edinburgh Napier), Han. D.Hum.Litt. (Trinity, EUA), Hon. LLD (Hong Kong), Hon. DSocSc (Lingnan), Hon. DLitt (Macquarie), Hon. DSocSc (CnHK), FCA, FCPA, FCPA (Aust.), FCIB, FHKIB, FBCS, CITP, FCIArb, JP, oficial de l’Orde de la Corona belga, gran oficial de l’Orde de l’Estrella de la Solidaritat italià, Orde del Sol Naixent amb grau Raigs d’Or i Insígnia de Coll, comandament de l’Orde Nacional de la Legió d’Honor francesa.

Última actualització: 16 de juny de 2014.

Torna al Consell d'Administració