No mostrar més aquest missatge

Informació corporativa

Consell d’Administració

Antonio Pulido Gutiérrez

Antonio Pulido Gutiérrez.

Conseller

Antonio Pulido Gutiérrez

Conseller

Membre del Consell d’Administració de CaixaBank des de l’any 2012.

Va néixer a Castro del Río (Còrdova) el 1965. És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials i Doctor en Economia per la Universitat de Sevilla. Professor de la Universitat de Sevilla i de la Universitat Pablo d’Olavide de Sevilla.

La seva experiència professional comença el 1988 a Sevilla en diversos llocs rellevants de l’Administració Pública, així com en la direcció d’empreses públiques.

President del Consell Andalús de Col·legis d’Economistes, President de l’Associació Andalusa de Fundacions, i President de l’Associació Internacional de Crèdit Pignoratiu i Social. Ha estat President de l’Organització d’Economistes de l’Educació (OEE).

Igualment, és membre, entre d’altres, dels Consells d’Administració de CECA, CASER, ISOLUX, Banc Europeu de Finances (BEF), AHORRO CORPORACIÓN i TUBACEX, així com del Consell Assessor Territorial d’Endesa a Andalusia. Així mateix, és President de la Corporació Empresarial Cajasol i de la seva escola de negoci.

L’any 2006 va ser escollit President de la Caja de Ahorros “El Monte”, i des del maig de 2007 és President de Cajasol i de la Fundació Cajasol, després de la fusió de la primera amb Caja San Fernando. Va ser Copresident de Banca Cívica i President del seu Consell d’Administració de febrer de 2011 fins a l’agost 2012.

És coautor d’una dotzena de llibres i treballs sobre economia. Destaquen els seus treballs de recerca, estudis i anàlisis en l’àmbit de l’economia i de l’empresa, des de diferents perspectives: social, microeconòmica, macroeconòmica, i de gestió i organització d’empreses, i ha participat en diferents seminaris i conferències en l’àmbit nacional i internacional.

Última actualització: 30 de septiembre de 2012

Torna al Consell d'Administració