No mostrar més aquest missatge

Informació corporativa

Consell d’Administració

Adolfo Feijóo Rey

Vicesecretari segon del Consell

Nascut a Barcelona l’any 1971. És Vicesecretari segon del Consell d’Administració de CaixaBank. Vicesecretari segon del Consell d’Administració de CriteriaCaixa des del any 2013. Actualment  és el Secretari General i del Consell d’Administració de MicroBank, el Banc Social de ”la Caixa”; és també secretari del Consell d’Administració de CaixaBank Consumer Finance, Mediterránea Beach & Golf Community i VidaCaixa, així com conseller a Inversiones Autopistas.

És llicenciat en ciències econòmiques i empresarials i llicenciat en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. D’altra banda, és màster cum laude en dret bancari i financer per la Boston University School of Law, PIL per la Universitat de Harvard i PDG per IESE.

També, ha estat Secretari General i del Consell de Criteria CaixaCorp, Secretari del Consell d’Administració de CaixaCapital Semilla, ECR de règim simplificat; de CaixaCapital Pyme Innovación, ECR de règim simplicat, i de CaixaCapital Desarrollo, ECR de règim simplificat i lletrat assessor del Consell d’Administració d’Edicions 62 i de l’Hotel Caribe Resort. Anteriorment havia desenvolupat la seva trajectòria professional a Uría Menéndez i a Cuatrecasas Abogados.

Última actualizació: Gener de 2017.