Informació corporativa

Comitè de Direcció

Matthias Bulach

Director Executiu d’Intervenció, Control de Gestió i Capital

Matthias Bulach, nascut a Schramberg (Alemanya) el 1976; és membre del Comitè de Direcció de CaixaBank des de novembre 2016.

Master of Business Administration (2004-2006) de la IESE Business School (Universitat de Navarra).

Llicenciat en Ciències Econòmiques (1997-2002) per la Universitat de Sankt Gallen (Suïssa).

Prèviament ha estat Director Corporatiu de Planificació i Capital de CaixaBank. Encarregat de: Gestió de capital i seguiment de la solvència, Planificació de balanç, resultats i evolució de capital, Seguiment activitat comercial.

És membre del Consell de Vigilància d'Erste Group Bank AG i membre del seu Comitè d'Auditoria. És membre del Consell d’Administració de CaixaBank Asset Management i President del seu Comitè d’Auditoria. És membre del Consell d’Administració de CaixaBank Payments & Consumer i membre del seu Comitè d’Auditoria. També és membre del Consell d’Administració de BuildingCenter, S.A.

Ha estat Director de l'Oficina d’Anàlisi Econòmica de ”la Caixa” des de l’any 2006 fins al 2012, desenvolupant activitats com ara anàlisi i planificació estratègica, anàlisi del sistema bancari i regulatori i suport a Presidència en les activitats de reordenació del sector financer.

Ha estat Senior Associate de McKinsey & Company, desenvolupant activitats especialitzades en el sector financer (bancari i assegurador) així com en el desenvolupament de projectes internacionals.

Última actualització: Gener 2021