Informació corporativa

Comitè de Direcció

María Luisa Martínez Gistau

Directora Executiva de Comunicació, Relacions Institucionals, Marca i RSC

María Luisa Martínez, nascuda a Barcelona el 1964; és membre del Comitè de Direcció de CaixaBank des de maig de 2016.

És llicenciada en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona i en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona, amb un Programa d’Alta Direcció d’Empreses (PADE) del IESE.

Es va incorporar a ”la Caixa” l’any 2001 per dirigir la relació amb els mitjans de comunicació. El 2008, va ser nomenada directora de l’Àrea de Comunicació, amb responsabilitats en tasques de comunicació corporativa i en la gestió institucional amb els mitjans de comunicació. El 2014 és nomenada Directora Corporativa de Comunicació, Relacions Institucionals, Marca i RSC, i des del 2016 és Directora Executiva amb responsabilitat sobre les mateixes àrees.

María Luisa Martínez Gistau és també Presidenta d'Autocontrol (organisme de referència en l'autoregulació de la indústria publicitària a Espanya), Presidenta de Dircom Catalunya i Vicepresidenta de Dircom nacional (associació professional que agrupa directius i professionals de la comunicació d'empreses, institucions i consultores), Presidenta de la Comissió de Comunicació de la Cambra de Comerç d'Espanya i Vicepresidenta de Corporate Excellence i Fundacom.

Última actualització: Gener 2021