Informació corporativa

Comitè de Direcció

María Luisa Martínez Gistau

Directora Executiva de Comunicació, Relacions Institucionals, Marca i RSC

María Luisa Martínez, nascuda a Barcelona el 1964; és membre del Comitè de Direcció de CaixaBank des de maig de 2016.

És llicenciada en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona i en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona, amb un Programa d’Alta Direcció d’Empreses (PADE) del IESE.

Es va incorporar a ”la Caixa” l’any 2001 per dirigir la relació amb els mitjans de comunicació. El 2008, va ser nomenada directora de l’Àrea de Comunicació, amb responsabilitats en tasques de comunicació corporativa i en la gestió institucional amb els mitjans de comunicació. El 2014 és nomenada directora Corporativa de Comunicació, Relacions Institucionals, Marca i RSC, i el novembre de 2016 passa a ser Directora Executiva amb responsabilitat sobre les mateixes àrees. Des del maig de 2016 és membre del Comitè de Direcció de CaixaBank.

María Luisa Martínez Gistau és també Presidenta d'Autocontrol (organisme de referència en l'autoregulació de la indústria publicitària a Espanya) i Presidenta de Dircom Catalunya (associació professional que agrupa a directius i professionals de la comunicació d'empreses, institucions i consultores).

Última actualització: Juliol 2018