Informació corporativa

Comitè de Direcció

Juan Antonio Alcaraz García

Director General de Negoci

Juan Antonio Alcaraz, nascut a Madrid el 1961; és membre del Comitè de Direcció de CaixaBank des de juny de 2011.

Llicenciat en Ciències Empresarials per Cunef (Universitat Complutense de Madrid) i Màster en Direcció d’Empreses pel IESE.

Es va incorporar a ”la Caixa” el desembre de 2007, i actualment com a Director General de Negoci és responsable de les següents àrees de negoci de CaixaBank: Retail Banking (Xarxa d’Oficines, Banca Banca Privada i Premier, Banca Empreses), Global Customer Experience (Daily Banking, Enjoy, Protect, i Commerce), Specialized Consumer Segments (Imaginbank, Family, Senior, Agrobank, i Holabank).

A més, dins de les seves responsabilitats de negoci és a càrrec de les següents filials: CaixaBank Digital Business i CaixaBank Business Intelligence.

Actualment, és també President de CaixaBank Payments & Consumer, i membre del Consell d’Administració de SegurCaixa Adeslas.

En la seva dilatada carrera professional, va ser Director General de Banc Sabadell (2003-2007), on va ser responsable de la Xarxa d’Empreses, Xarxa Internacional i Banca Majorista (Corporativa i Banca d’Inversió) d’aquesta entitat i, amb anterioritat, Subdirector General del Santander i Central Hispano (1990-2003), etapa en què va ser responsable de la Xarxa de Banca Comercial i de Banca d’Empreses a Catalunya (anys 1998-2003); de la Direcció Territorial d’Aragó (1995-1998) i de la creació de la Xarxa d’Oficines d’Empreses (1990-1995).

A més, és President de l’Associació Espanyola de Directius, Vocal del Consell Consultiu de Foment del Treball, Vocal del Patronat de la Fundació Tervalis, Membre del Consell Assessor Universitari de la Universitat Internacional de Catalunya.

Última actualització: Febrer 2020