Nota de premsa

Tenerife viu el Plaza 3x3 CaixaBank amb eufòria mundialista

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Plaza 3x3 CaixaBank Tenerife 2018

• Més de 100 equips, gairebé 400 jugadors i jugadores i milers de visitants han viscut aquest dissabte amb passió a l'Avinguda Marítima de Santa Cruz una jornada del Plaza 3x3 CaixaBank marcada per l'eufòria del pas de la Selecció Femenina a les semifinals de la Copa del Món.

La jornada, que s'ha celebrat amb l'eufòria de la recent victòria d'Espanya sobre el Canadà en els quarts de final de la Copa del Món, ha arrencat a les 9:00 i s'ha perllongat fins més enllà de les 17:00 hores. I Santa Cruz ha viscut amb passió un dissabte festiu de promoció del bàsquet, en el qual han participat gairebé 400 jugadors i jugadores repartits en més de 100 equips de totes les categories, i milers de visitants. Fernando Romay ha estat una vegada més l'aclamat Ambaixador FEB. A mig matí, amb l'arribada del llegendari expivot internacional, s'han celebrat els habituals concursos.

Durant la jornada, que ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Cruz i la Federació Canària de Bàsquet, la Pista CaixaBank i la Pista Univers Dona han estat les més concorregudes, amb la celebració de concursos per amenitzar una nova jornada de bàsquet al carrer, diversió i participació. Durant tot l'esdeveniment s'ha comptat també amb la col·laboració d'un equip de 21 Voluntaris del programa de FEB i CaixaBank, que han contribuït al fet que la jornada hagi estat tot un èxit.

El Plaza 3x3 CaixaBank a Tenerife ha comptat així mateix amb un extraordinari suport institucional. Juntament amb el president de la FEB, Jorge Garbajosa, ho han viscut en pròpia persona representants del Govern de Canàries, del Cabildo de Tenerife, l'Ajuntament de Santa Cruz, CaixaBank i la Federació Canària de Bàsquet.

Jorge Garbajosa ha assegurat mostrar-se “feliç per l'èxit esportiu, organitzatiu, social i mediàtic de la qual ja és la millor Copa del Món Femenina de la història” i ha destacat “aquesta jornada de Plaza 3x3 CaixaBank, encara amb l'emoció de la impressionant victòria de les nostres noies sobre el Canadà, és un motiu més d'orgull per a tots, una festa més en l'objectiu de promocionar el nostre esport portant-lo al carrer, obrint-lo a totes les edats i acostant-lo especialment als més joves. FEB, empreses i institucions formem un equip extraordinari”.

Per al director general d'esports del Govern de Canàries, José Francisco Pérez, “aquesta Copa del Món i aquest Plaza 3x3 CaixaBank escenifiquen la unió total entre el bàsquet i els ciutadans de Tenerife, perquè tant en el pavelló com avui aquí estem vivint una festa inoblidable. I amb les empreses que donen suport, que donen suport a la Federació Espanyola, i nosaltres molt contents de ser també amics de tots i compartir aquest èxit”.

Juan Ramón Fuertes Blasco, director territorial de CaixaBank a Canàries, ha remarcat: “A més de la Selecció Espanyola de bàsquet, estem amb els futurs jugadors i jugadores d'aquest esport, transmetent els valors com el treball en equip, la disciplina, i l'esforç, valors que compartim tots els que col·laborem a CaixaBank. La Copa del Món és l'esdeveniment esportiu femení més important de la història d'Espanya i avui ho celebrem amb aquest Plaza 3x3 CaixaBank a Santa Cruz de Tenerife, que s'ha bolcat per gaudir de la festa del bàsquet al carrer”.

Per la seva banda, Verónica Meseguer, regidor d'esports de l'Ajuntament de Santa Cruz de Tenerife, ha valorat que “això és un somni fet realitat perquè ara mateix podem dir amb orgull que aquesta Copa del Món i les activitats paral·leles com aquesta Plaça 3x3 CaixaBank és el millor esdeveniment esportiu femení de sempre. Estem tremendament contents, tothom s'ha bolcat, l'objectiu que teníem s'ha complert amb escreix”.

María de Cristo Pérez, consellera d'esports del Cabildo de Tenerife, ha considerat que “volíem que aquesta Copa del Món no fos només la competició, que està sortint fantàsticament amb les nostres campiones i l'afició de Tenerife, sinó també un reglat per a la nostra base del futur amb activitats com el Plaza 3x3 CaixaBank”.

I per al president de la Federació Canària de Bàsquet, Manuel Gómez, “a part del suport incondicional de l'afició tinerfeña i canària a aquesta Copa del Món i a la Selecció, volíem donar-los també als més petitons un dia espectacular i de diversió com aquest Plaza 3x3 CaixaBank, en el qual han pogut ser partícips directes d'aquest gran esdeveniment. Per a nosaltres ha estat com la guinda d'una setmana per a la història”.

L'Ambaixador FEB, Fernando Romay, ha destacat que “una jornada més el Plaza 3x3 CaixaBank ens ha permès gaudir d'una gran festa del bàsquet, amb nens i nenes divertint-se i celebrant la victòria de la nostra Selecció Femenina. A Tenerife estem vivint una Copa del Món impressionant gràcies a tots els de tinerfeños i canaris”.

7 anys de circuit

La de 2018 és la setena edició d'aquest circuit, que la FEB va començar a organitzar el 2012 com a promoció del bàsquet i dels valors que transmet a través de la modalitat del 3x3. Des de la seva primera edició compta amb el suport de CaixaBank, soci patrocinador de la FEB i que ara li dona nom. En totes elles, i també en la d'aquest any, la FEB ha comptat amb la col·laboració de les institucions locals i autonòmiques, així com de les Federacions Autonòmiques.

L'edició 2017 del Plaza 3x3 CaixaBank, que va visitar Santander, Logroño, Pamplona, Segovia, Jerez de la Frontera, Cáceres, Alcázar de San Juan, Murcia, Alcalá de Henares i Tenerife, va reunir en total a més de 7.000 jugadors i jugadores de totes les edats i 40.000 visitants.

Des de la seva primera edició, el circuit Plaza 3x3 CaixaBank ha congregat més de 32.000 jugadors de totes les edats i rebut més de 150.000 visitants.

CaixaBank, reconegut com a millor patrocinador de bàsquet a Espanya

CaixaBank, entitat compromesa amb l'esport, comparteix valors humans i estratègics amb el bàsquet que la converteixen en el millor patrocinador del bàsquet espanyol, segons els Premios Gigantes 2017. Esforç, compromís, treball en equip, superació i respecte són conceptes que s'associen i que porten a CaixaBank a ser una de les empreses patrocinadores de la selecció espanyola de bàsquet masculí i femení i soci de la Federació Espanyola de Bàsquet.

CaixaBank, en la seva estratègia de patrocini local per generar notorietat al territori d'influència, ha col·laborat amb els principals esdeveniments de bàsquet que s'han celebrat recentment a Espanya, tant professionals com amateurs, traslladant els valors de l'esport a tots els racons del país.

 

NOTÍCIES RELACIONADES