Nota de premsa

Targetes bancàries: guia per treure'ls partit aquest estiu

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Banca mòbil de CaixaBank

L'època estival és, per a la majoria de les persones, el moment d'oci més important de l'any. Es tracta d'una oportunitat per desconnectar i recarregar les piles, més necessari ara en temps de la COVID-19. No obstant això, és important tenir alguns aspectes en compte: la despesa que es fa i com es realitza.

Al sortir de la rutina habitual, es generen unes despeses extra com són els viatges, estada a hotels, més consum en restauració, així com compres que, durant l'any, no són tan habituals. La pandèmia de la COVID-19 ens ha portat una substitució de l'efectiu pels pagaments amb targeta i un augment de compres en e-commerce. Però, ara que arriba l'estiu i l'ús d'aquestes targetes serà major, coneixem totes les seves funcionalitats i sabem com treure'ls partit?

El primer que ens ve a la ment són la seguretat i el control que ens aporten les targetes bancàries, ja que gràcies a elles podem tenir la comoditat de no portar diners en efectiu damunt durant les nostres vacances, una cosa molt útil, sobretot, si passarem el dia a la platja.

CaixaBank, que té una quota de mercat per facturació de targetes del 33,6%, ha incorporat noves funcionalitats en la seva aplicació perquè els seus clients puguin gestionar de manera senzilla i ràpida les seves targetes bancàries i millorar així l'experiència de les compres aquestes vacances.

  1. Bloquejar la targeta

Tenir ple control sobre la targeta bancària mitjançant l'aplicació mòbil de l'entitat bancària aporta al client major seguretat a l'hora de viatjar. En cas de pèrdua o robatori, CaixaBank permet als clients l'opció de bloquejar, temporal o definitivament, la seva targeta bancària mitjançant l'app. Resulta una funció molt útil, sobretot si et trobes a l'estranger i no pots desplaçar-te fins a una oficina bancària o realitzar una trucada perquè te la desactivin.

A més, com el bloqueig pot fer-se de manera temporal, en cas que no la trobis, pots bloquejar-la i, si després resulta que estava perduda a la bossa de la platja, activar-la de nou. És més, l'app de CaixaBank permet a més limitar l'ús de la targeta només en alguns comerços. Encara que es bloquegi temporalment una targeta de plàstic, es pot continuar pagant amb el mòbil. 

  1. Disposar d'una nova targeta

CaixaBank compta a més amb la cobertura CaixaBank Protect, que incrementa encara més la seguretat de la targeta bancària. L'entitat compta amb una cobertura internacional que, en cas de sofrir qualsevol imprevist durant l'estada a l'estranger, el client pot disposar d'una nova targeta que se li enviarà a l'adreça que desitgi.

  1. Reclamar la compra

Quantes vegades no ens haurà passat que, després de reservar un servei per a les vacances, no ens l'hagin prestat o bé no hagin complert amb allò que s’havia pactat. Amb CaixaBank, el client té l'opció de poder reclamar la compra directament des de l’aplicació de l'entitat i anul·lar així l'operació. Seguint els passos, es pot reclamar una compra de manera fàcil i tramitar totes les dades per a la seva gestió.

  1. Pagar les compres amb comoditat

Durant l'estiu és possible que es realitzin més compres de les que es fan normalment i que no es vulguin pagar de cop. Des de CaixaBank, es poden fraccionar les compres i pagar-les a terminis. A més, inclou una nova funcionalitat que permet agrupar múltiples operacions i fraccionar-les simultàniament. 

A l'hora d'aprofitar tots aquests avantatges, és important tenir descarregada l'aplicació de CaixaBank en el mòbil. Per això, abans d'anar-se de vacances és convenient assegurar-se que l'aplicació està actualitzada correctament.

 

NOTÍCIES RELACIONADES