Nota de premsa

El circuit Plaza 3x3 CaixaBank tanca l'edició 2018 aconseguint un total de 37.800 participants

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2018

• El circuit Plaza 3x3, organitzat per la FEB i impulsat per CaixaBank des de l'any 2014, ha tancat la seva edició 2018 amb un balanç molt positiu de participants i assistents. La competició s'ha desenvolupat en 9 escenaris emblemàtics de la geografia espanyola, amb el que he arribat ja a 31 ciutats des de la seva creació. El circuit Plaza 3x3 CaixaBank suma ja des de llavors més de 9.450 equips inscrits i prop de 15.000 partits disputats, així com la presència de 177.000 visitants que han viscut en directe els partits del circuit de bàsquet 3x3, que a partir de Tòquio 2020 serà ja modalitat olímpica.

La competició de bàsquet 3x3 organitzada per la FEB i patrocinada per CaixaBank ha tancat el cicle 2018 a Almeria, novena ciutat visitada aquest any i la 31 ciutat que alberga aquesta competició des de la seva creació.

Durant l'edició d'aquest any, el circuit ha passat per les principals places de Còrdova –ciutat a la qual es va inaugurar el circuit-, Logronyo, Albacete, Pamplona, València, Tenerife –on va coincidir amb la celebració de la Copa del Món de Bàsquet Femení-, Càceres, Murcia i Almeria. Amb els 5.000 jugadors i jugadores d'aquesta edició s'han aconseguit ja els 37.800 participants des de 2014 en aquest programa que anualment recorre la geografia espanyola amb una modalitat de bàsquet que serà olímpica a Tòquio 2020.

Com en anys anteriors, el Plaza 3x3 CaixaBank ha comptat amb el suport i la col·laboració de les Federacions Autonòmiques i els seus delegats provincials, així com de les principals institucions locals i autonòmiques. Per recolzar tota l'organització i logística, 300 voluntaris adscrits al programa Voluntariat FEB- CaixaBank han participat en la preparació de cada jornada esportiva, que se sumen als 1.357 voluntaris que històricament han aportat el seu granit de sorra perquè el torneig finalitzi amb èxit a cada ciutat.

A totes les parades, el Plaza 3x3 CaixaBank 2018 s'ha desenvolupat als escenaris més emblemàtics de cada localitat. Han estat jornades diàries de bàsquet gratuït i per a totes les edats, des de pre-mini a sènior, a les quals durant més de 7 hores s'ha pogut gaudir de competició, diversió i convivència, a les quals no han faltat les visites dels ambaixadors FEB, els ex jugadors internacionals Fernando Romay i Anna Montañana. Aquests ídols del bàsquet han amenitzat les parades amb concursos i clinics i s'han convertit en un extraordinari centre d'atenció per a petits i grans.

Des dels seus orígens el circuit ha comptat amb la pista CaixaBank com a referència, lloc en el qual s'han disputat les finals masculines. Per la seva banda, la pista Universo Mujer, projecte liderat per la FEB i CaixaBank per a la promoció i difusió del paper de la dona a la societat a través dels valors que desprenen els esportistes, ha albergat totes les finals femenines.

Jorge Garbajosa: “El programa de referència”

Per al president de la FEB, Jorge Garbajosa, el circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2018 “ha significat un nou èxit. Portar el nostre esport i els seus valors als escenaris més emblemàtics de les nostres ciutats és un projecte extraordinari, que amb aquesta nova edició s'ha consolidat sens dubte com el programa de referència en la promoció del bàsquet, especialment entre els joves. El nostre agraïment a totes les Federacions Autonòmiques i a les institucions locals que ens han recolzat, i per descomptat a CaixaBank, per la seva implicació i la il·lusió que ha bolcat en el projecte des del primer moment”.

Una vegada més, CaixaBank amb l'esport

Per cinquè any consecutiu, CaixaBank ha liderat l'organització del circuit Plaza 3x3 CaixaBank, que recorre la geografia espanyola gràcies al bàsquet. CaixaBank, entitat capdavantera del sector financer espanyol presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, reforça amb aquesta iniciativa la seva aposta pel bàsquet.

 

“Des de CaixaBank apostem fa anys pel patrocini esportiu i vam promoure, amb la FEB, projectes conjunts de promoció del bàsquet com el circuit Plaza 3x3 CaixaBank. Considerem que és un esport que promou els valors de l'esforç, compromís, treball en equip, esperit de superació i el respecte entre les aficions. Els mateixos valors que defensem a l'entitat. A més, aquesta iniciativa ens permet arribar a tot el territori per estar prop del client, senyal d'identitat de CaixaBank”, explica María Luisa Martínez Gistau, directora executiva de comunicació externa, relacions institucionals, marca i RSC a CaixaBank.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES