Nota de premsa

Sevilla posa el fermall d'or al Plaça 3x3 CaixaBank 2019.

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
jugadors participant a la jornada 3x3 Plaza de Bàsquet a la plaça de San Francisco de Sevilla.

L'emblemàtica Plaza de San Francisco de Sevilla ha posat aquest dissabte el fermall d'or al circuit 2019 del Plaça 3x3 CaixaBank. Gairebé 250 jugadors i jugadores de totes les edats, 70 equips inscrits, 120 partits i més de 3.000 visitants han rubricat una jornada espectacular de bàsquet al carrer.

Sevilla ha viscut aquest dissabte a la seva emblemàtica Plaza de San Francisco l'última de les parades de l'edició 2019 de circuit Plaza 3x3 CaixaBank. 280 jugadors i jugadores en 75 equips inscrits, 135 partits disputats i més de 3.000 visitants han estat els protagonistes d'una altra multitudinària festa de bàsquet al carrer.

L'esdeveniment, que com sempre ha estat obert a familiars de jugadors i jugadores i al públic en general, ha començat a les 10:30h del matí i al migdia, de la mà de l'Ambaixador FEB Fernando Romay, s'han celebrat diversos concursos, en els quals han participat nombrosos nens i nenes.

Les ja familiars pistes CaixaBank i Univers Dona han estat de nou els principals escenaris de l'esdeveniment, que ha destacat una vegada més pel seu caràcter de diversió, competició i participació.

L'esdeveniment ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de Sevilla a través de l'Institut Municipal d'Esports, i la col·laboració de la Federació Andalusa de Bàsquet i la seva Delegació a Sevilla. En l'esdeveniment han participat a més un equip de 25 voluntaris adscrits al Programa de Voluntaris FEB-CaixaBank.

Ni la poca pluja que ha caigut a primera hora de la tarda ha deslluït la jornada, que ha conclòs amb el lliurament dels premis a equips i jugadors guanyadors en cadascuna de les categories.

Sevilla ha posat punt final a un circuit Plaza 3x3 CaixaBank que ha passat per Ávila, Melilla, Logroño, Pamplona, Palma, Cartagena, Santiago de Compostela i Bilbao abans d'arribar a la capital andalusa.

David Guevara: “Encantats de col·laborar amb la FEB i CaixaBank”

David Guevara, regidor delegat de Transició Ecològica i Esports de l'Ajuntament de Sevilla, ha destacat que “des de l'Ajuntament col·laborem amb en aquesta mena d'iniciatives per portar l'esport als ciutadans de qualsevol edat i per contribuir als hàbits de vida saludable. Sobretot als més joves, per reforçar el seu aprenentatge en valors i per portar una vida saludable, treballar en equip i divertir-se. El Plaça 3x3 de CaixaBank aglutina moltes d'aquestes coses i estem encantats de col·laborar amb la FEB i CaixaBank”.

Ignacio Blasco: “Una satisfacció haver tancat l'edició a Sevilla”

Ignacio Blasco, director comercial de CaixaBank a Sevilla, ha remarcat que “per CaixaBank és una satisfacció haver portat el Plaça 3x3 a Sevilla i que a més hagi estat per tancar el circuit d'aquest any. Per CaixaBank, promoure la pràctica de l'esport i del bàsquet especialment és molt important, perquè un programa com aquest inculca valors com l'esforç, treball en equip i esperit de superació, que compartim plenament”.

Anníbal González: “Contents per la resposta del bàsquet sevillà”

Per a Anníbal González, delegat de la Federació Andalusa a Sevilla, “contents d'una altra vegada un esdeveniment com aquest a Sevilla, molt satisfets per la resposta de la gent, que ha demostrat que el bàsquet sevillà gaudeix de bona salut. El nostre agraïment a la FEB i a CaixaBank per haver portat aquest Plaza 3x3, i per descomptat a l'Ajuntament de Sevilla, per la seva col·laboració i compromís”.

Fernando Romay: “FEB i CaixaBank ja preparem l'edició 2020”

L'Ambaixador FEB, Fernando Romay, ha volgut destacar “el nou èxit que ha suposat l'edició 2019 del Plaça 3x3 CaixaBank. Hem estat en nou ciutats, en nou escenaris meravellosos, gaudint i fent gaudir amb el bàsquet al carrer al costat de milers de nens i nenes, pares i mares, i amb el suport de les institucions i les federacions autonòmiques. És el moment d'agrair a CaixaBank el seu compromís amb aquest programa i avançar-vos a tots que en la FEB ja estem preparant juntament amb CaixaBank l'edició de 2020”.

8 anys de bàsquet a les places més emblemàtiques

La d'aquest any 2019 serà la vuitena edició del Plaça 3x3 CaixaBank, el programa de promoció del bàsquet 3x3 gratuït i al carrer que des de 2012 ha recorregut gran part de la geografia espanyola amb parades en les places més emblemàtiques de les nostres ciutats.

Amb l'edició 2018 del circuit -que es va celebrar a Córdoba, Logroño, Albacete, Pamplona, Valencia, Tenerife, Cáceres, Murcia i Almería- el torneig ha aconseguit els 9.450 equips inscrits, 15.000 partits disputats, gairebé 40.000 participants i prop de 177.000 visitants des de la seva creació. El Plaça 3x3 CaixaBank, organitzat per la FEB, compta amb el suport de CaixaBank, soci patrocinador que dona nom al circuit, i la col·laboració de les institucions locals i autonòmiques, així com de les Federacions Autonòmiques.

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet espanyol

Per CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb el bàsquet com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat.

A través de la seva àmplia xarxa d'oficines, la major de totes distribuïda per la geografia espanyola, CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori i compta amb una vocació d'entitat pròxima amb el client, que es tradueix en el patrocini local com a estratègia adequada per generar notorietat en el territori d'influència. Per aquest motiu, CaixaBank impulsa any rere any, des de fa set edicions, el major circuit de bàsquet 3x3 d'Espanya, que ha recorregut les places més emblemàtiques de més de 30 ciutats.

 

NOTÍCIES RELACIONADES