Nota de premsa

Primark escull el centre comercial Torre Sevilla per a obrir la seva botiga urbana a la capital andalusa

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Centre comercial de Torre Sevilla

• Ocuparà dues plantes i tindrà més de 5.000 metres quadrats d’espais de venda

• La ubicació, accessos i aparcaments situats a l’àrea d’influència del conjunt de la Torre Sevilla han estat decisius per l’aposta de Primark per la “manzana de oro” de la capital andalusa

• El centre comercial generarà 1.500 llocs de treball directes i indirectes

La multinacional de moda irlandesa Primark ha escollit el centre comercial Torre Sevilla per a obrir la seva primera botiga urbana a Sevilla que ocuparà dues plantes i disposarà de 5.100 metres quadrats d’espai de venda. Les obres d’adequació d’aquest establiment començaran durant el mes de setembre.

La nova botiga comptarà amb les últimes tendències en moda de dona, home i nen, a més de calçat, accessoris, bellesa, llenceria i articles per a la llar.

L’elecció de l’espai comercial de la Torre Sevilla respon al concepte de centre comercial únic a Sevilla, ja que, per la seva ubicació dins del complex de la Torre Sevilla, el visitant podrà completar la seva jornada de compres amb propostes d’oci, culturals i turístiques, i tot això sense sortir de la “manzana de oro” de la capital andalusa. Aquesta operació ha estat assessorada per la consultora de retail Knight Frank.

Així doncs, la ubicació del centre comercial Torre Sevilla, situat en el barri de Triana i a deu minuts del Casc Antic, juntament a les 3.000 places d’aparcament i el seu fàcil accés des de l’àrea metropolitana que té una població de més d’1,5 milions d’habitants, han estat altres dels factors valorats per Primark per tal de seleccionar l’espai de la seva primera botiga a Sevilla.

Per al director Territorial de CaixaBank a Andalusia Occidental, Rafael Herrador, “la instal·lació de Primark a la capital andalusa, i en especial, al Centre Comercial Torre Sevilla, demostra l’èxit del projecte global de Torre Sevilla i es tradueix en un signe clar de creixement de la ciutat, en la que cada vegada confien més empreses”. El procés de comercialització continua molt avançat per a instal·lar en el centre comercial Torre Sevilla nous operadors que s’implantaran per primera vegada a la ciutat de Sevilla, amb innovadors conceptes i atractives propostes dins del sector retail.

El centre comercial, un projecte de CaixaBank, comptarà amb 80 locals de moda i tecnologia, esports, aventura, salut i bellesa, restauració, i un gimnàs d’última generació. En conjunt, CaixaBank ha realitzat una inversió total de 20 milions d’euros al Centre Comercial Torre Sevilla. En termes d’ocupabilitat, amb les actuals obres d’adequació, s’han creat més de 800 llocs de feina, als que se sumaran uns altres 1.500 llocs de feina directes i indirectes quan aquest espai comercial estigui plenament operatiu.

25.000 metres quadrats de passeig per a fer compres

Dissenyat per l’estudi d’arquitectura Broadway Maylan, galardonat internacionalment per nombrosos projectes d’urbanisme, disseny i arquitectura, el centre comercial està integrat per dos grans edificis que sumaran 25.000 metres quadrats de superfície bruta que es pot llogar. Aquesta nova zona comercial estarà dividida en dos edificis, un de tres i un altre de quatre plantes, amb espai per 80 locals i comunicats entre sí per passarel·les exteriors. Així, la superfície del nou Centre Comercial Torre Sevilla estarà distribuïda en tres plantes i el pòdium oest tindrà a més una segona planta amb vistes privilegiades sobre el Guadalquivir.

Desenvolupat sota el concepte que emula una gran Avinguda Principal que brinda la possibilitat de realitzar compres mentre gaudeixes d’un passeig urbà, es presenta com una alternativa als centres comercials tradicionals basant la seva singularitat en l’aposta per les compres a l’aire lliure i en una oferta de marques de prestigi, de nivell mitjà-alt, tant de moda com d’oci i restauració.

Sobre el complex de la Torre Sevilla

El conjunt de la Torre Sevilla, ubicat a l’illa de la Cartuja, atorga a la ciutat d’un espai de vanguardia i s’erigeix com un nou motor econòmic sevillà. L’objectiu del complex és mantenir una activitat continuada a l’illa que compromet el caràcter de la Torre Sevilla com a dinamitzador econòmic amb altres usos socials, culturals i comercials. www.torre-sevilla.com

Sobre Primark

Primark opera 339 botigues a onze països: Irlanda, Regne Unit, Espanya, Portugal, Alemanya, Països Baixos, Bèlgica, Àustria, França, Itàlia i Estats Units i compta amb més de 70.000 treballadors. El mes de setembre de 2015, Primark va inaugurar el seu primer establiment als Estats Units i l’abril del 2016, va seguir la primera botiga a Itàlia. Primark ofereix moda de qualitat a preus assequibles o, en altres paraules: “Amazing Fashion, Amazing Prices”.

Per a més informació, visita Primark.com o segueix-nos @Primark a Facebook, Twitter i Instagram.

Per a més informació:

Puerto Triana

Comunicació i Relacions Externes de Puerto Triana (CaixaBank)

Granada Hernández

Telf.: 954564081

[email protected]

Primark

Torres y Carrera, consultors de comunicació

Cristina Valentín / Laura Rey

Telf : 91-5901437 / 661673071

[email protected]

[email protected]

 

NOTÍCIES RELACIONADES