Nota de premsa

La Plaça de la Catedral de Múrcia viu una altra gran festa del Plaza 3x3 CaixaBank

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Plaza 3x3 CaixaBank Múrcia 2018

• L'emblemàtica Plaça de la Catedral de Múrcia ha estat l'escenari de la vuitena parada del circuit Plaza 3x3 CaixaBank. Més de 400 jugadors i jugadores repartits finalment en 110 equips i uns 2.000 visitants han gaudit d'una festiva jornada de bàsquet, amb la presència de Fernando Romay com ambaixador FEB i les principals autoritats de la ciutat. La jornada s'ha hagut de suspendre a les 13:00 hores, per culpa de la pluja, per evitar riscos físics dels participants.

L'esdeveniment ha arrencat a les 10:00 hores del matí, finalment amb 110 equips i més de 400 jugadors i jugadores, i s'ha hagut de suspendre a les 13:00 hores per evitar riscos físics dels participants per culpa de la pluja.

Al llarg de la jornada matinal, que ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Múrcia i la Federació de Bàsquet de la Regió de Múrcia, el Plaza 3x3 CaixaBank ha rebut a més uns 2.000 visitants, que també han participat d'aquest matí de bàsquet i convivència en un escenari tan emblemàtic com la Plaça Cardenal Belluga, la Plaça de la Catedral.

Tampoc han faltat els representants institucionals: l'alcalde de Múrcia, José Ballesta; el regidor d'esports, Felipe Coello; el director d'Àrea de Negoci de CaixaBank a Múrcia, Diego García Esteller; i el president de la Federació de Bàsquet de la Regió de Múrcia, Juan Carlos Hernández, acompanyats per l'ambaixador FEB Fernando Romay.

A mig matí, Romay ha dirigit els concursos i s'ha encarregat d'atendre personalment a tothom, nens, nenes, acompanyants i visitants en general.

Les pistes CaixaBank i Univers Dona han estat com sempre les més concorregudes, amb partits i els concursos. Durant tot l'esdeveniment s'ha comptat també amb la col·laboració d'un equip de més de 70 voluntaris del programa de la FEB i CaixaBank, que han contribuït al fet que la jornada hagi estat tot un èxit.

José Ballesta, l'alcalde de Múrcia, ha assegurat que “per a nosaltres és una tremenda alegria haver tornat a acollir el Plaza 3x3 CaixaBank. Aquesta és la plaça de tots els murcians i veure-la plena de nens i nenes, mares i pares, és una satisfacció. Aquí hi és el millor de la societat, practicant esport, amb esforç, amb ganes de progressar, compartint valors. El nostre agraïment a la Federació Espanyola i a la de Múrcia, a les quals felicito per la seva capacitat organitzativa. I gràcies també a CaixaBank per donar suport a iniciatives com aquesta”.

Per a Felipe Coello, regidor d'esports de la capital murciana, “per a Múrcia és importantíssim viure aquesta jornada de bàsquet 3x3. No sempre es té una oportunitat com aquesta i estem molt contents per haver-la tingut una altra vegada aquí. Esperem conservar-la molts anys més i que Múrcia es vegi a tota Espanya de la mà del bàsquet”.

Diego García Esteller, director de l'Àrea de Negoci de CaixaBank a Múrcia, ha destacat que “CaixaBank ha participat un any més en aquesta veritable festa esportiva i lúdica, amb la col·laboració de la Federació de Bàsquet de la Regió de Múrcia, l'Ajuntament i la seva regidoria d'esports. I, sobretot, volem agrair la confiança dels nostres 60.000 clients a la ciutat de Múrcia, que són els qui fan possible que CaixaBank participi en un marc incomparable d'una festa tan bonica”.

El president de la Federació de Bàsquet de la Regió de Múrcia, Juan Carlos Hernández, ha valorat “veure aquesta plaça tan emblemàtica plena de nens, nenes, homes, dones i bàsquet. És una de les places més boniques d'Espanya i estem encantats que un any més hagi estat l'escenari del Plaza 3x3 CaixaBank. El nostre agraïment a l'Ajuntament per estar al costat del bàsquet per a tots”.

I per a l'ambaixador FEB Fernando Romay, “la jornada ha estat una vegada més fantàstica, com ho va ser l'any passat en aquest mateix escenari. Amb el Plaza 3x3 CaixaBank volem que es jugui a bàsquet, que els nens i nenes convisquin unes hores, que gaudeixin i ho passin molt bé. I fer-ho a Múrcia és sempre garantia d'èxit, perquè és una ciutat de bàsquet. Veure la Plaça de la Catedral plena de bàsquet tot un dissabte ha estat meravellós”.

El circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2018 ha passat ja per Còrdova, Logronyo, Albacete, Pamplona, València, Tenerife, Càceres i Múrcia, i es completarà diumenge vinent 18 de novembre a Almeria.

7 anys de circuit

La de 2018 és la setena edició d'aquest circuit, que la FEB va començar a organitzar el 2012 com a promoció del bàsquet i dels valors que transmet a través de la modalitat del 3x3. Des de la seva primera edició compta amb el suport de CaixaBank, soci patrocinador de la FEB i que ara li dona nom.

En totes elles, i també a la d'aquest any, la FEB ha comptat amb la col·laboració de les institucions locals i autonòmiques, així com de les Federacions Autonòmiques.

L'edició 2017 del Plaza 3x3 CaixaBank, que va visitar Santander, Logronyo, Pamplona, Segòvia, Jerez de la Frontera, Càceres, Alcázar de San Juan, Múrcia, Alcalá de Henares i Tenerife, va reunir en total a més de 7.000 jugadors i jugadores de totes les edats i 40.000 visitants.

Des de la seva primera edició, el circuit Plaza 3x3 CaixaBank ha congregat més de 32.000 jugadors de totes les edats i rebut més de 150.000 visitants.

CaixaBank, reconegut com a millor patrocinador de bàsquet a Espanya

CaixaBank, entitat compromesa amb l'esport, comparteix valors humans i estratègics amb el bàsquet que la converteixen en el millor patrocinador del bàsquet espanyol, segons els Premios Gigantes 2017. Esforç, compromís, treball en equip, superació i respecte són conceptes que s'associen i que porten a CaixaBank a ser una de les empreses patrocinadores de la selecció espanyola de bàsquet masculí i femení i soci de la Federació Espanyola de Bàsquet.

CaixaBank, en la seva estratègia de patrocini local per generar notorietat en el territori d'influència, ha col·laborat amb els principals esdeveniments de bàsquet que s'han celebrat recentment a Espanya, tant professionals com amateurs, traslladant els valors de l'esport a tots els racons del país.

 

NOTÍCIES RELACIONADES