Nota de premsa

La Plaza del Obradoiro rep el Plaza 3x3 CaixaBank 2019

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Plaza 3x3 CaixaBank a Santiago de Compostel-la

L'emblemàtica Plaza del Obradoiro, centre monumental de Santiago de Compostel·la, serà aquest dissabte 5 d'octubre l'escenari de la següent parada del circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2019, que ja ha passat per les ciutats d'Àvila, Melilla, Logronyo, Pamplona, Palma i Cartagena.

Després de les exitoses sis primeres parades de l'any, el circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2019 reapareixerà aquest dissabte 5 d'octubre a un dels escenaris més emblemàtics d'Espanya, la Plaza del Obradoiro de Santiago de Compostel·la, que viurà una nova jornada de bàsquet gratuït al carrer.

La jornada, que com sempre estarà oberta al públic, començarà al voltant de les 10.00 del matí i es prolongarà fins a les 18.00 de la tarda aproximadament, amb competicions en totes les categories, masculines i femenines, i diferents concursos amenitzats per l'ambaixador FEB, l'exinternacional gallec Fernando Romay.

L'esdeveniment compta amb el suport de l'Ajuntament de Santiago, així com amb la col·laboració de la Federació Gallega de Bàsquet i un equip de 25 voluntaris adscrits al Programa de Voluntaris FEB-CaixaBank.

El circuit, que ha visitat ja aquest any les ciutats d'Àvila, Melilla, Logronyo, Pamplona, Palma i Cartagena, es tancarà els propers dies 12 i 19 a Bilbao i Sevilla respectivament.

8 anys de bàsquet a les places més emblemàtiques

La d'aquest any 2019 serà la vuitena edició del Plaza 3x3 CaixaBank, el programa de promoció del bàsquet 3x3 gratuït i al carrer que des de l’any 2012 ha recorregut gran part de la geografia espanyola amb parades a les places més emblemàtiques de les nostres ciutats.

Amb l'edició 2018 del circuit -que es va celebrar a Còrdova, Logronyo, Albacete, Pamplona, València, Tenerife, Càceres, Múrcia i Almeria- el torneig ha aconseguit els 9.450 equips inscrits, 15.000 partits disputats, gairebé 40.000 participants i prop de 177.000 visitants des de la seva creació. El Plaza 3x3 CaixaBank, organitzat per la FEB, compta amb el suport de CaixaBank, soci patrocinador que dona nom al circuit, i la col·laboració de les institucions locals i autonòmiques, així com de les Federacions Autonòmiques.

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet espanyol

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l'entitat comparteix amb el bàsquet com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. A través del patrocini, l'entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat.

A través de la seva àmplia xarxa d'oficines, la major de totes distribuïda per la geografia espanyola, CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori i compta amb una vocació d'entitat pròxima amb el client, que es tradueix en el patrocini local com a estratègia adequada per generar notorietat en el territori d'influència. Per aquest motiu, CaixaBank impulsa any rere any, des de fa set edicions, el major circuit de bàsquet 3x3 d'Espanya, que ha recorregut les places més emblemàtiques de més de 30 ciutats.

 

NOTÍCIES RELACIONADES