Nota de premsa

Pamplona bat rècords amb més de 1.400 participants en el Basket Plaza 3x3 CaixaBank malgrat la pluja

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Plaza 3x3 CaixaBank Pamplona

• Gairebé 1.500 jugadors i jugadores de totes les categories han estat protagonistes aquest dissabte a la Plaza del Castillo de Pamplona del Plaza 3x3 CaixaBank 2018, en una jornada que ha comptat amb la presència de Fernando Romay com a ambaixador de la Federación Española de Baloncesto.

• La pluja ha obligat a aturar en diverses ocasions l'activitat, però finalment s'han celebrat més de 450 partits.

Ni la pluja ha pogut amb el Plaza 3x3 CaixaBank a Pamplona, on s'han reunit des de les 9:00 del matí d'aquest dissabte la xifra rècord de 1.400 participants a la Plaza del Castillo. La jornada, en la qual s'han disputat gairebé 450 partits amb obligades parades intermitents, ha comptat amb la presència de l'ambaixador FEB Fernando Romay i milers de visitants que han desafiat al mal temps.

L'emblemàtica Plaza del Castillo de Pamplona ha estat un any més l'escenari d'una jornada multitudinària del circuit Plaza 3x3 CaixaBank, que ha reunit la xifra rècord de 1.400 participants repartits en 276 equips, un total de gairebé 450 partits i la presència de l'ambaixador FEB Fernando Romay i milers de visitants que han desafiat al mal temps.

Malgrat la pluja que ha caigut a les hores prèvies i durant el matí, la jornada ha començat a les 9:00h amb els primers partits programats, que han hagut de disputar-se amb parades intermitents però amb normalitat. Al migdia, com sempre, la competició ha fet un parèntesi per celebrar, de la mà de Romay, els diferents concursos i el clinic de l'ex pivot internacional.

Durant la jornada, que ha comptat amb la col·laboració del Govern de Navarra, l'Ajuntament de Pamplona i la Federación Navarra de Baloncesto, la Pista CaixaBank i la Pista Univers Dona han estat les més concorregudes, amb la celebració de tot tipus de concursos per amenitzar una nova jornada de bàsquet al carrer, diversió i participació. Durant tot l'esdeveniment s'ha comptat així mateix amb la col·laboració d'un equip de Voluntaris de la FEB i CaixaBank, que han contribuït al fet que la jornada hagi estat, malgrat la pluja, tot un èxit.

Una festa del bàsquet

Per a José Luis Larríu, director de Banca d'Empreses de la Direcció Territorial de Navarra, “igual que en anys anteriors, Pamplona ha estat cita obligada per al Plaza 3x3 CaixaBank perquè el nivell de participació és molt alt i, en definitiva, la Plaza del Castillo es converteix durant tot el dia en una festa del bàsquet. Avui, malgrat la pluja, han estat més de 1.400 nens i nenes, la qual cosa suposa un nou rècord de participació. Des de CaixaBank, com a patrocinador principal de la Federación Española de Baloncesto i de les seves seleccions masculina i femenina, compartim amb el bàsquet valors tan vàlids com el treball en equip, l'esforç i l'afany de superació, i la jornada d'avui ha estat un immillorable exemple”.

El vicepresident de la Federación de Baloncesto de Navarra, Antonio Ros, també ha valorat que malgrat la intermitent inclemència del temps “la jornada ha estat un any més un èxit de participació de nens i nenes i un motiu de festa per als pares i familiars que els han acompanyat en aquest Plaza 3x3 CaixaBank. El bàsquet de Navarra és passió i avui ho ha tornat a demostrar en una jornada magnífica en la qual la Plaça del Castillo ha estat un escenari magnífic”.

Fernando Romay, que un dissabte més ha estat l'ambaixador FEB a l'esdeveniment, ha remarcat que “Pamplona i la seva Plaza del Castillo és un escenari extraordinari per al Plaza 3x3 CaixaBank”. L’ex-pivot internacional ha afegit que “ni la pluja ha pogut amb nosaltres. La il·lusió pel bàsquet ha estat per sobre de tot i encara que alguns s'han mullat més que uns altres, tots ho hem passat en gran competint, participant i sobretot convivint amb una pilota de bàsquet a la mà”.

La següent jornada del Plaza 3x3 CaixaBank se celebrarà el pròxim dissabte dia 23 de juny a la Plaça de l’Ajuntament de València.

7 anys d’un circuit amb molta acceptació

La de 2018 és la sèptima edició d’aquest circuit, que la FEB va començar a organitzar l’any 2012 com a promoció del bàsquet i dels valors que transmet a través de la modalitat del 3x3. Des de la seva primera edició compta amb el suport de CaixaBank, soci patrocinador de la FEB i que ara li dona el nom. En totes elles, i també en la d’aquest any, la FEB ha comptat amb la col·laboració de les institucions locals i autonòmiques, així com de les Federacions Autonòmiques.

L'edició 2017 del Plaza 3x3 CaixaBank, que va visitar Santander, Logroño, Pamplona, Segòvia, Jerez de la Frontera, Càceres, Alcázar de San Juan, Murcia, Alcalá de Henares i Tenerife, va reunir en total a més de 7.000 jugadors i jugadores de totes les edats i 40.000 visitants.

Des de la seva primera edició, el circuit Plaza 3x3 CaixaBank ha congregat a més de 32.000 jugadors de totes les edats i rebut més de 150.000 visitants.

CaixaBank, reconegut com a millor patrocinador de bàsquet a Espanya

CaixaBank, entitat compromesa amb l'esport, comparteix valors humans i estratègics amb el bàsquet que la converteixen en el millor patrocinador del bàsquet espanyol, segons els Premis Gegants 2017. Esforç, compromís, treball en equip, superació i respecte són conceptes que s'associen i que porten a CaixaBank a ser una de les empreses patrocinadores de la selecció espanyola de bàsquet masculí i femení i soci de la Federación Española de Baloncesto.

CaixaBank, en la seva estratègia de patrocini local per generar notorietat al territori d'influència, ha col·laborat amb els principals esdeveniments de bàsquet que s'han celebrat recentment a Espanya, tant professionals com amateurs, traslladant els valors de l'esport a tots els racons del país.

 

NOTÍCIES RELACIONADES