Nota de premsa

Nova festa de bàsquet i família al Plaza 3x3 CaixaBank Albacete

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Festa de bàsquet i família al Plaza 3x3 CaixaBank Albacete

• La Plaza del Pincho de la Fira d’Albacete ha estat aquest dissabte l’escenari de la tercera parada del circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2018, on han estat protagonistes gairebé 300 jugadors i jugadores distribuïts en més de 70 equips que han jugat un total de 167 partits. Ha estat una nova jornada de bàsquet i valors, amb la presència de l’Ambaixador FEB Fernando Romay i més de 1.000 visitants

A la popular Plaza del Pincho de la Fira d’Albacete s’ha viscut aquest dissabte la tercera festa del bàsquet i valors del circuit Plaza 3x3 CaixaBank 2018. Els protagonistes han estat gairebé 300 jugadors i jugadores distribuïts en més de 70 equips que han jugat un total de 167 partits, i els més de 1.000 visitants, que han pogut gaudir també amb la presència de l’Ambaixador FEB Fernando Romay.

La jornada ha començat a les 10:00 del matí amb els primers partits programats. Al migdia la competició ha fet un parèntesi per celebrar, de la mà de Romay, els diferents concursos i el clinic de l‘ex pívot internacional.

Al migdia s’ha donat per finalitzada la jornada com a conseqüència de la pluja, pe evitar riscos als nombrosos participants.

Durant la jornada, la Pista CaixaBank i la Pista Universo Mujer han estat les més concorregudes, amb la celebració de tota mena de concursos proposats per l’organització per amenitzar la competició. Durant tot l’esdeveniment, s’ha comptat amb la col·laboració d’un equip de Voluntaris de la FEB i CaixaBank, que ha contribuït a que la jornada hagi estat tot un èxit.

El regidor d’esports de l’Ajuntament d’Albacete, Francisco Navarro, s’ha mostrat “encantat de que Albacete hagi rebut per primera vegada aquest circuit Plaza 3x3 CaixaBank, amb el que des de l’Ajuntament ens hem bolcat, i no només l’Àrea d’Esports”. Navarro considera que “és molt important treure l’esport al carrer, perquè fomenta la seva pràctica, l’activitat física i la convivència, a banda d’atraure a gent en un entorn com aquesta plaça en una jornada que és una festa del bàsquet”.

El director de l’àrea de negoci de CaixaBank a Albacete, Alfonso Ortega, ha assegurat que “comptar amb el Plaza 3x3 CaixaBank a Albacete és un motiu d’orgull per tot l’equip de l’entitat a la província. Ens omple de satisfacció poder convidar a la societat d’Albacete a compartir aquest dia i posar així en valor el nostre compromís amb l’esport, i per descomptat, també amb la gent d’Albacete”. Ortega ha afegit que “gràcies a la confiança dels clients de CaixaBank podem impulsar iniciatives com les d’avui, que promouen l’esport, contribuint una vegada més a millorar els hàbits saludables de la societat on exercim la nostra activitat financera”.  

El president de la Federació de Baloncesto de Castilla-La Mancha, José Luis Rodrigo, ha destacat: “A Castilla La Mancha estem molt involucrats amb el bàsquet de formació i per això per nosaltres és prioritari aquest tipus d’esdeveniments, on els més petits poden sentir el nostre esport des de dins. És la segona edició consecutiva en que aquest Plaza 3x3 CaixaBank té parada a la nostra regió, estem encantats de que la FEB hagi tornat a confiar en nosaltres i en una ciutat com Albacete on el bàsquet es viu de manera molt especial i apassionada, com ho demostren els quatre equips que la província tindrà a LEB Plata la propera temporada”.

Per l’Ambaixador FEB Fernando Romay, la jornada a Albacete “ha estat una passada, una altra gran festa del nostre bàsquet gràcies al Plaza 3x3 CaixaBank, i, a banda, en una plaça tan fantàstica com aquesta”. Romay ha remarcat també que “per la FEB i per CaixaBank és una satisfacció veure a tants nens i nenes amb una pilota a la mà, gaudint del nostre esport i amb tots els pares i amics al voltant, compartint valors, il·lusió i un dissabte en família”.

La següent jornada del Plaza 3x3 CaixaBank se celebrarà el proper dia 9 de juny a Pamplona

7 anys de circuit

La de 2018 és la setena edició d’aquest circuit, que la FEB va començar a organitzar el 2012 com promoció del bàsquet i dels valors que transmet a través de la modalitat del 3x3. Des de la seva primera edició compta amb el Suport de CaixaBank, soci patrocinador de la FEB i que ara li dona nom. En totes elles i també en la d’aquest any, la FEB ha comptat amb la col·laboració de les institucions locals i autonòmiques, així com de les Federacions Autonòmiques.

L’edició 2017 del Plaza 3x3 CaixaBank, que va visitar Santander, Logroño, Pamplona, Segòvia, Jerez de la Frontera, Càceres, Alcázar de San Juan, Murcia, Alcalá de Henares i Tenerife, va reunir en total a més de 7.000 jugadors i jugadores de totes les edats i 40.000 visitants.

Des de la seva primera edició, el circuit Plaza 3x3 CaixaBank ha congregat a més de 32.000 jugadors de totes les edats i rebut a més de 150.000 visitants.

CaixaBank, reconegut com millor patrocinador del bàsquet a Espanya

CaixaBank, entitat compromesa amb l’esport, comparteix valors humans i estratègics amb el bàsquet que la converteixen en el millor patrocinador del bàsquet espanyol, segons els Premios Gigantes 2017. Esforç, compromís, treball en equip, superació i respecte són conceptes que s’associen i que porten a CaixaBank a ser una de les empreses patrocinadores de la selecció espanyola de bàsquet masculí i femení i soci de la Federación Española de Baloncesto.

CaixaBank, en la seva estratègia de patrocini local per generar notorietat al territori d’influència, ha col·laborat amb els principals esdeveniments relacionats amb el bàsquet que s’han celebrat recentment a Espanya, tant professionals com amateurs

 

NOTÍCIES RELACIONADES