Nota de premsa

Mil empleats de CaixaBank es reuneixen a Burgos en la seva convenció anual territorial

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
El director general de CaixaBank durant el transcurs de l'esdeveniment

El director general de l'entitat congrega a la xarxa territorial de Castella i Lleó i Astúries a Burgos, on està situada la seu de la seva direcció territorial.

CaixaBank és l'entitat líder en aquesta província, amb una quota de penetració per oficines del 33%.

elebra amb la xarxa comercial de la direcció territorial de Castella i Lleó i Astúries. L'acte, que ha tingut lloc durant aquesta tarda al Fórum de la Evolución de Burgos, ha estat presidit pel director general de CaixaBank, Juan Alcaraz, que ha estat acompanyat pel director territorial de l'entitat a Castella i Lleó i Astúries, José Manuel Bilbao.

L'acte, que ha estat dirigit per l'actor Marcos Canas, ha començat amb un vídeo de presentació en el qual s'han mostrat alguns aspectes més personals de José Manuel Bilbao.

En el transcurs de l'acte, han intervingut el director general de l'entitat i el director territorial de CaixaBank a Castella i Lleó i Astúries. Durant les seves intervencions, tots dos directius han fet referència als tres valors que han de sustentar l'activitat de l'entitat: la qualitat, la confiança i el compromís social. De la mateixa manera, Juan Alcaraz i Manu Bilbao han aprofitat la trobada per agrair el compromís i reconèixer l'esforç de la plantilla en el passat exercici, valors que els ha permès consolidar la posició de lideratge al territori. CaixaBank és l'entitat capdavantera en aquesta província, amb una quota de penetració per oficines del 33%.

Per la seva banda, el director territorial de CaixaBank a Castella i Lleó i Astúries ha explicat als mil empleats assistents els detalls de l'activitat que l'Obra Social, que aquest any ha incrementat el seu pressupost fins als 510 milions d'euros, ha desenvolupat durant l'últim any.

L'acte ha estat amenitzat per la Mev Band, formada per un quartet de músics.

CaixaBank a Castella i Lleó

CaixaBank ofereix a Castella i Lleó una important capil·laritat de centres d'atenció especialitzada, més de 380, per donar cobertura als seus clients a través d'una àmplia xarxa d'oficines que atén als particulars, de les quals 132 estan especialitzades en el sector agrari, quatre centres d'empreses, tres centres de Banca Privada, dos centres d'Institucions i un centre de Promotors.

 

NOTÍCIES RELACIONADES