Nota de premsa

MicroBank llança una nova línia de finançament dirigida a millorar la qualitat de vida de joves amb trastorn de conducta

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email
Arxius adjunts
Carlos Gramunt (director Territorial de Banca d´Empreses de CaixaBank a Barcelona), Jordi Laboria (President de Fundació Privada Portal), Montserrat Magrané (directora general d´Amalgama7) i Antoni Vila (President MicroBank).

• MicroBank és l’única entitat a Espanya dedicada exclusivament al finançament de projectes empresarials i de necessitats personals, a través de microcrèdits.

 

El President de la Fundació privada Portal, Jordi Labòria, la directora general d’Amalgama7, Montserrat Magrané, el President de MicroBank, Antoni Vila i el director Territorial de Banca d´empreses de CaixaBank a Barcelona, Carlos Gramunt, han signat avui un conveni col·laboració per facilitar el finançament de les necessitats familiars derivades de l'atenció a adolescents que requereixen assistència temporal en centres educatius especialitzats (educació especial, escoles terapèutiques i educatives) amb la finalitat de contribuir a millorar la seva qualitat de vida.

Amb la signatura d'aquest acord s´estableix una línia de finançament d’1 milió d'euros. Aquesta línia de finançament ha estat dissenyada pensant en les necessitats específiques de les famílies que recorren a l'ingrés temporal dels seus fills en una escola terapèutica i educativa per tal que puguin continuar o reprendre els estudis pertinents.

Els sol·licitants podran obtenir finançament a través de microcrèdits fins a un import de 25.000 euros, per  això hauran d'aportar la resolució favorable per part d'Amalgama7 i acreditar que han iniciat el tràmit de la sol·licitud de prestació econòmica a l'INSS corresponent a l'assegurança escolar.

MicroBank, el banc social del Grup CaixaBank, ha centrat la seva activitat principalment en les microfinances, sent l'únic banc d'Espanya dedicat exclusivament a la concessió de microcrèdits. Amb el llançament d'aquesta nova línia de finançament especialitzada, MicroBank estén la seva activitat a un nou àmbit dins de les finances amb impacte social, amb l'objectiu de contribuir a la millora del benestar general dels ciutadans, i en especial dels col·lectius més vulnerables.

MicroBank va concedir a Barcelona, durant l´any 2018, préstecs per un import de més de 171 milions d'euros destinats a finançar més de 27.000 projectes personals i de negoci.

 

NOTÍCIES RELACIONADES