Nota de premsa

Més de 50 accionistes de CaixaBank a Palma participen en un curs sobre planificació financera

icon_font_reducir
icon_font_aumentar
icon_email

La sessió formativa, impartida per un professor de l'Institut de Borses i Mercats Espanyols, té com a objectiu introduir els participants en la necessitat d'estalviar, administrar i invertir adequadament els estalvis.
El curs, organitzat per Relació amb Accionistes de CaixaBank, forma part del programa de formació Aula que té com a objectiu difondre coneixements sobre economia i finances.

Més de cinquanta accionistes de Balears han participat en el curs “Planificació financera i gestió de l'estalvi”, organitzat per Relació amb Accionistes de CaixaBank. La sessió, celebrada al CaixaForum de Palma, ha estat impartida pel professor de l'Institut de Borses i Mercats Espanyols (BME), Rafael Hurtado. Aquest curs té com a objectiu introduir els participants en la necessitat d'estalviar, administrar i invertir adequadament els estalvis i mostrar com això afecta la pràctica totalitat dels ciutadans. Aquest curs pretén explicar l'adequada planificació i gestió patrimonial, tant d'una família com d'un inversor no expert que vulgui iniciar-se en els mercats financers.

El curs forma part del programa formatiu Aula que té com a objectiu difondre coneixements relacionats amb els mercats financers, l'economia i la planificació financera. En aquest sentit, l'entitat ofereix, d'una banda, cursos formatius presencials, sobre mercats financers i conjuntura econòmica, que són impartits per escoles de reconegut prestigi com l'Institut BME, la Barcelona School of Management (BSM) o l'Institut d'Estudis Borsaris (IEB) i se celebren a les principals ciutats espanyoles. També s'ofereix formació interactiva a través d'internet, amb cursos d'iniciació a borsa, manuals de consulta, i fitxes temàtiques, entre altres materials.

La sessió ha comptat també amb l'assistència del director de Banca Premier de CaixaBank a Balears, Juan José Clapés.

Des que el programa de formació Aula es va iniciar el 2011 han participat ja més de 7.800 accionistes. L'any 2017 es van realitzar 18 cursos en diferents ciutats espanyoles als quals van assistir més de 1.200 participants. Els cursos formatius per a accionistes es van impartir en ciutats com Girona, Madrid, Tarragona, Palma, Lleida, Barcelona, Saragossa, Pamplona, València, la Corunya, Sevilla, Múrcia, Bilbao i Burgos.

A Balears, CaixaBank compta amb més de 18.400 accionistes.

Trobades corporatives

CaixaBank realitza també periòdicament trobades corporatives amb l'objectiu d'estar a prop dels seus accionistes, posar a la seva disposició informació actualitzada sobre l'acció i la companyia i donar resposta als seus dubtes i consultes.

L'entitat, que presideix Jordi Gual, preveu que en finalitzar el 2018, més de 2.000 accionistes hagin participat en aquesta iniciativa. Algunes de les ciutats que acolliran aquestes trobades corporatives durant l'any seran Madrid, Barcelona, Bilbao o Sevilla.

Aquest tipus de programes i actes són poc habituals entre les empreses de l’IBEX 35 i es fonamenten en els principis de transparència i rigor que ha de sustentar tota relació entre la companyia i un dels seus principals públics objectius, l'accionista.

 

NOTÍCIES RELACIONADES